Current vacancies

Current vacancies

Share
Ambitiøs analytiker
til operationalisering af regulatoriske krav
Recruitment Id:15554

Er du interesseret i at forvandle ord til handling? Forvandle krav til løsninger?

Så har du nu mulighed for at få en central rolle i Danske Banks implementering af den internationale regulering af finansmarkederne. Du får et unikt indblik i værdipapir- og derivathandel og det tilhørende kontrolmiljø, som prioriteres højt i Danske Bank-koncernen. Opgaveløsningen præger og tilrettelægger du i stort omfang selv.

Afdelingen
Du bliver en del af Regulatory Control, som er en afdeling i COO-området i Corporates & Institutions på Kongens Nytorv i København med p.t. fem medarbejdere. COO-området er ansvarlig for at udvikle et ”first line of defence” set up og for at skabe en stærk ”risk management ” kultur i Corporates & Institutions.

Regulatory Control medvirker hertil ved at videreudvikle et solidt kontrol- og rapporterings-set up. I dag har vi ansvar for at sikre overholdelse af en række regulatoriske krav på værdipapir- og derivathandelsområdet, såsom investorbeskyttelse, best execution, børsrapportering, myndighedsrapportering, short selling, clearing, risk mitigation, etc. Vi varetager såvel udviklingsopgaver af længere varighed som daglige driftsopgaver. Vores miljø er præget af stort engagement og imødekommenhed.

Jobbet
Som analytiker skal du medvirke til sikre, at banken globalt lever op til såvel eksisterende som kommende regulatoriske krav på værdipapir- og derivathandelsområdet iht. MiFID I/II, EMIR, Short Selling, Dodd-Frank, etc.

Du deltager i projektarbejde, tolker ny lovgivning og specificerer kravene til nye processer, procedurer, kontroller, rapporter og systemer/systemændringer. Inden for forskellige kontrolområder er du med til at udarbejde analyser, værktøjer, programmer, etablere databaserede kontroller samt videreformidle og følge op på resultaterne. Du deltager i automatiseringen og strømliningen af det eksisterende kontrol-set up.

Om dig
Du har en kandidatuddannelse inden for økonomi med interesse for operationalisering af regulatoriske krav. Du har interesse og forretningsmæssig forståelse for handel med værdipapirer og derivater og har kendskab til handelssystemer. Du er en stærk bruger af et eller flere progammeringsværktøjer.

Ikke mindst har du et stort ”drive” og en høj abstraktionsevne. Du er proaktiv og løsningsorienteret. Du er en teamspiller, der samtidig er i stand til at tage selvstændigt ansvar.

Dit arbejde er i vidt omfang af global karakter, så du trives med at samarbejde og kommunikere på tværs af afdelinger og landegrænser.
 
Vi glæder os til at høre fra dig
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Charlotte Schou via mail chsch@danskebank.dk eller på telefon 25424236.


Send ansøgning og CV online senest den 06-04-2017.

Danske Bank er en stærk nordisk universalbank med et internationalt netværk. Vores vision er at blive anerkendt som den mest betroede finansielle partner. Danske Bank har hovedsæde i København og har 18.000 medarbejdere fordelt på 16 lande.
Contact

Want to know more?


 

Send questions about specific jobs to the manager indicated in the job.

Send other questions

Meet us on

 

 

Other Career sections


Danica PensionNordania LeasingRealkredit DanmarkDanske Bank in SwedenDanske Bank in NorwayDanske Bank in FinlandDanske Bank in Northern Ireland