Current vacancies

Current vacancies

Share
Software Engineer
til Credit and Risk Solutions
Recruitment Id:15560

Leder du efter en perfekt start på din software udvikler karriere? Eller er du en senior udvikler på udkig efter en ny mulighed? Uanset hvilket niveau af erfaring, du bringer, er dette en mulighed for at arbejde i en moden og innovativ global IT organisation og bidrage til udvikling af Danske Bank førende digitale løsninger. Stillingen åbner mange personlige og faglige udviklingsmuligheder.

I Credit and Risk Solutions får du 150 kolleger i Danmark, Litauen og Indien. Vi arbejder i et multikulturelt miljø med en uformel atmosfære og præget af faglig stolthed. Du vil indgå i et globalt fællesskab af over 2.000 it-professionelle i Group IT. Dit arbejdssted vil være Ejby i Glostrup.

Arbejd med faserne i udviklingsprocessen
I rollen som Software Engineer, bliver du en del af et stærkt team, der udvikler fundamentet for Danske Bank system portefølje til lån og kredit området for privat og erhvervskunder. Du arbejder tæt sammen med Business Analysts og andre Software Engineers som en dedikeret holdspiller i lokale og globale teams.

Nysgerrig, analytisk og struktureret

Du har:
• En analytisk og struktureret tilgang til dit arbejde og er fokuseret, selv når det går stærkt.
• evnen til forstå kompleks problemstilling og identificere forbedringer proaktivt
• evnen til at udvikle it systemer som understøtter vores kunders behov

Hvem er du?
Du har formentlig en relevant akademisk baggrund som M.Sc. i Computer Science, Engineering, Software Development eller en tilsvarende uddannelse, men du er også velkommen til at at søge eller kontakte os, hvis du har en anden baggrund og kan se dig selv i jobbet. Gode matematiske og logiske færdigheder er påkrævede, og kendskab til programmeringssprog som C#, .NET, Java og traditionel mainframe viden i PL / 1 eller Cobol vil være en fordel. Interesse i design- og databaseudvikling samt erfaring med agile metoder er et plus.

Du er motiveret, selvkørende og stræber altid efter forbedringer. Du har en passion for at interagere med mange forskellige mennesker for at nå et mål og udfordre ideer. Du bidrager til en uformel atmosfære og værdsætter en god sans for humor. Du har gode kommunikationsevner og behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Interesseret?
Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Team Manager Michael Rise på +45 2528 5995 eller Senior Development Manager Thomas Jørgensen på +45 6191 3809.

Send os din ansøgning og dit CV samt dit karakterudskrift eller eksamensbevis. Vi vurderer ansøgningerne og invitere kandidater løbende, så vi opfordrer dig til at sende din ansøgning hurtigst muligt.


Send ansøgning og CV online senest den 10-04-2017.

Danske Bank er en stærk nordisk universalbank med et internationalt netværk. Vores vision er at blive anerkendt som den mest betroede finansielle partner. Danske Bank har hovedsæde i København og har 18.000 medarbejdere fordelt på 16 lande.
Contact

Want to know more?


 

Send questions about specific jobs to the manager indicated in the job.

Send other questions

Meet us on

 

 

Other Career sections


Danica PensionNordania LeasingRealkredit DanmarkDanske Bank in SwedenDanske Bank in NorwayDanske Bank in FinlandDanske Bank in Northern Ireland