Current vacancies

Current vacancies

Share
Senior Foreningsspecialist
til Forening Direkte
Recruitment Id:15531

I Forening Direkte rådgiver vi alle former for spændende foreninger fra loger, spejdere, grundejerforeninger, mindre andelsforeninger til sport- og fritidsforeninger - defineret som "ikke erhvervsdrivende foreninger med vedtægter."

Vi er hver dag i kontakt med masser af ildsjæle fra de forskellige foreninger - mennesker der brænder for at gøre en forskel i deres forening. Vores målsætning, er at blive den bedste bank til foreninger og at gøre det let, nemt og enkelt at være foreningskunde.

I Forening Direkte er vi ca 30 specialister, der beskæftiger sig med rådgivning. Vi har ca. 20.000 kunder, og det er tanken, at alle bankens foreningskunder på sigt skal samles hos os.

All-round rådgivning
Vi leverer all-round rådgivning af foreningerne: finansiering, investering, henvisning til Danske Forsikring, digitale løsninger (bl.a. Business Online og MobilPay Business).

I vores afdeling er feedback en naturlig del af dagligdagen, da vi lægger vægt på at alle udvikler deres personlige kompetencer - vi hjælper hinanden på kryds og tværs og holder i fællesskab humøret højt.

Vi er ofte i kontakt med bestyrelsesmedlemmer, som er kendetegnet ved at være ildsjæle. Vores arbejdsopgaver er meget varieret, og ingen dage er ens. Der er høj kompleksitet i jobbet, da vi skal sætte os ind i foreningens vedtægter, når vi rådgiver dem. Vi kreditvurderer blandt andet ud fra foreningens regnskaber.

Dine kompetencer
Du skal have en bred faglig uddannelse inden for privat- eller erhvervsområdet og masser af erfaring med kundekontakt.

Som rådgiver har du lyst til og interesse i, at møde og forstå forskellige foreningers behov og drømme. Dine menneskelige egenskaber skal sammen med din faglighed give den bedst mulige service og rådgivning til foreningerne. Personligt udviser du engagement, humor og passion i arbejdet med, at skabe den bedste kundeoplevelse.

Dine kommunikationsevner skal være gode både mundtligt og skriftligt, og det er afgørende, at du kan tale med alle typer kunder. Ikke mindst er du udadvendt og resultatsorienteret holdspiller med gejst, som arbejder for at sikre kunderne den bedst mulige rådgivning.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Michael Hougaard, Forretningsdirektør, på tlf. 29279970.


Send ansøgning og CV online senest den 12-05-2017.

Danske Bank er en stærk nordisk universalbank med et internationalt netværk. Vores vision er at blive anerkendt som den mest betroede finansielle partner. Danske Bank har hovedsæde i København og har 18.000 medarbejdere fordelt på 16 lande.
Contact

Want to know more?


 

Send questions about specific jobs to the manager indicated in the job.

Send other questions

Meet us on

 

 

Other Career sections


Danica PensionNordania LeasingRealkredit DanmarkDanske Bank in SwedenDanske Bank in NorwayDanske Bank in FinlandDanske Bank in Northern Ireland