Current vacancies

Current vacancies

Share
Ejendomskundedirektør
til Finanscenter Østjylland
Recruitment Id:16304
Har du ledererfaring og stor viden om kredit- og markedsrisici og realkreditfinansiering? Og har du mod på en spændende og udfordrende rolle som Ejendomskundedirektør i Finanscenter Østjylland? Du kommer til at stå i spidsen for en enhed med speciale i ejendomsfinansiering, som skal være det naturlige omdrejningspunkt i ejendomsbranchen i hele det østjyske. Du bliver envidere leder for vores leder af ejendomsteamet i Herning og du får det overordnede ansvar for ejendomsfinansiering i Region Midtjylland.

Ejendomsteamet i Aarhus er på 9 og teamet i Herning er på 4.

Ansvarlig for  performance
Som Ejendomskundedirektør er du ansvarlig for performance på realkreditområdet med hensyn til:
  • Indtægt og lønsomhed
  • Kundetilfredshed, kundeakkvisition og fastholdelse
  • Medarbejdertilfredshed
  • Udlånskvalitet og prissætning
Med udgangspunkt i regionens overordnede mål og succeskriterier har du ansvaret for, at tilrettelægge udførelsen, se muligheder og prioritere indsatsområder og ressourcer. Du har ansvaret for at skabe en attraktiv arbejdsplads, der tiltrækker, udvikler og fastholder de mest motiverede og kompetente medarbejdere. Du går forrest og viser vejen i den gode kundeoplevelse og er den fødte sparringspartner. Salgsledelse og coaching er væsentlige dele af dit arbejde, med hovedvægten lagt på at motivere dine medarbejdere samt udvikle deres kompetencer og karrierer.

Inspirerende leder med stærke realkreditompetencer
Du har praktisk erfaring fra en stilling, der sikrer, at du har den faglige gennemslagskraft suppleret med relevant ledelseserfaring.

Du har stor viden og erfaring med kredit- og markedsrisici og realkreditfinansiering og du har en relevant finansiel uddannelse, suppleret med en akademisk eller finansiel overbygning.

Engagement, ambitioner og resultater er nøgleord for dig som leder og dine medarbejdere oplever dig som energisk, tillidsvækkende og resultatorienteret. Du besidder en høj grad af vindermentalitet, og du trives i et konkurrencepræget miljø med høj puls, hvor der stilles krav til dine resultater. Du er samtidig en udpræget teamplayer, der er dygtig til at inddrage og gøre brug af dine kollegaers kompetencer for at opnå succes og du har også fokus på at sikre samarbejdet på tværs. Du er udadvendt og en dygtig netværker, og du ser frem til at markere dig lokalt. Du er rollemodel for vores værdier, og du trives i et særdeles dynamisk miljø.
 
Vi lægger stor vægt på godt humør, stærke sociale kompetencer samt en positiv omgangstone, hvor vi også har det sjovt.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Direktør Regionale Kunder, Bo Holse Rasmussen, på +45 45 13 75 19 eller +45 23 26 44 96.
Send ansøgning og CV online senest den 07-08-2017.

Danske Bank er en stærk nordisk universalbank med et internationalt netværk. Vores vision er at blive anerkendt som den mest betroede finansielle partner. Danske Bank har hovedsæde i København og har 18.000 medarbejdere fordelt på 16 lande.
Contact

Want to know more?


 

Send questions about specific jobs to the manager indicated in the job.

Send other questions

Meet us on

 

 

Other Career sections


Danica PensionNordania LeasingRealkredit DanmarkDanske Bank in SwedenDanske Bank in NorwayDanske Bank in FinlandDanske Bank in Northern Ireland