Current vacancies

Current vacancies

Share
Erfaren Relationship Manager
til kundeportefølje i Randers-området
Recruitment Id:16472

Har du evnerne til at sætte nye standarder for rådgivning af erhvervskunder?
Kan du bruge din store faglige viden og kreditmæssige kompetencer til at skabe værdi for dine kunder? Og kan du løfte en portefølje på 100 koncerner, alle med en vis kompleksitet?

Har du samtidigt en rigtig stor portion energi, gå på mod og lyst til at gøre en forskel for dine kunder er du måske den nye kollega, som vi søger.

I vores erhvervscenter, som er beliggende centralt i Aarhus får du 10 kollegaer, der rådgiver mindre og mellemstore virksomheder i det østjyske.Din primære kundeportefølje vil være i Randersområdet, hvorfor det forventes rådgivningen primært vil ske ud af Danske Bank i Randers.Vi arbejder tæt sammen med kolleger fra den øvrige del af Danske Bank koncernen med den klare ambition at gøre en forskel for vores kunder.

Vi har en uformel omgangstone, men vi stiller samtidig krav til hinanden og går målrettet efter at være erhvervskundernes foretrukne finansielle partner. Vores ambition er at sætte nye standarder for finansielle løsninger til erhvervskunder og vi hjælper kunderne med at udvikle finansielle strategier, der understøtter deres forretning og potentiale.

Udvikler egen portefølje
Du tager selvstændigt hånd om en portefølje, der er bredt sammensat af forskellige virksomhedstyper. Ved hjælp af dine stærke faglige- og kreditmæssige kompetencer, forretningsmæssige forståelse og evne til at sætte dig ind i kundens ønsker og behov, udvikler du porteføljen. Du går langt for at tilbyde kunderne den bedste løsning, når du rådgiver om finansielle muligheder.

Du er udadvendt med lyst til kundekontakt. Som den naturligste ting i verden, opsøger du også nye erhvervskunder gennem lokale netværk eller vores samarbejdspartnere. Du er en synlig ambassadør for banken i lokalområdet og dine akkvisitive evner er i top, ligesom du har en særlig evne til at brænde igennem og gøre indtryk på folk – til glæde for både kunderne og banken.

Du har stor erfaring med at rådgive erhvervskunder, og er vant til at udvikle din egen portefølje. Samtidig har du helt styr på kredit, kunder og samarbejdet med dine kolleger. Kundetilfredshed prioriterer du højt, og du motiveres af at skabe gode resultater. Du har stor personlig gennemslagskraft – og fordi du hele tiden brænder for at blive en endnu bedre rådgiver, tager du selv ansvar for din udvikling.

Vi lægger stor vægt på at være der, hvor kunderne er. Du må derfor påregne at skulle stille bil til rådighed.

Interesseret?
Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Erhvervsdirektør, Johnny Kjærgaard på lokal 4512 9411eller mobil 2070 4625 eller HR-partner, Lene Langkilde Nederby på lokal 45 3 7618 eller mobil 4542 4226.


Send ansøgning og CV online senest den 15-08-2017.

Danske Bank er en stærk nordisk universalbank med et internationalt netværk. Vores vision er at blive anerkendt som den mest betroede finansielle partner. Danske Bank har hovedsæde i København og har 18.000 medarbejdere fordelt på 16 lande.
Contact

Want to know more?


 

Send questions about specific jobs to the manager indicated in the job.

Send other questions

Meet us on

 

 

Other Career sections


Danica PensionNordania LeasingRealkredit DanmarkDanske Bank in SwedenDanske Bank in NorwayDanske Bank in FinlandDanske Bank in Northern Ireland