Current vacancies

Current vacancies

Share
Data og projekt medarbejder
to Money Laundering Reporting Office (MLRO)
Recruitment Id:16498
Er du struktureret, metodisk og god til rapportering og data behandling? Og vil du være med til at udvikle vores afdeling, opbygge standarder for rapportering, arbejde med databehandling og projekter? Så har vi det helt rigtige job til dig.

Money Laundering Reporting Office (MLRO) er et team placeret I Compliance under ”Global Monitoring & Financial Crime Compliance”. Teamet har medarbejdere I Denmark, Finland, Sverige og Norge. Du vil arbejde tæt sammen med Head of MLRO og de andre medarbejdere i MLRO. Du vil fysisk sidde med teamet i Danmark som er placeret i Høje Taastrup.

MLRO arbejder med undersøgelse af atypisk og mistænkelig adfærd relateret til hvidvask, terrorfinansiering og skatteunddragelse. Hvis vi har mistanke om kriminel adfærd er vi forpligtiget til at underrette politiet om dette.

Dit arbejde i MLRO vil have fokus på databehandling og rapportering. Du vil skulle udvikle og drive setups for rapportering, analyse af data og klargøre data til analyser på vores område. Det er vigtigt du har en god forståelse for kompleksiteten af at bruge den megen data der er tilgængelig i Danske Bank. Det vil være en fordel hvis du allerede har arbejdet med data og udtrækning af data i Danske Bank, men det er ikke et krav. Målet er at vi får bedre indsigt i vores hvidvask risiko og vores MLRO arbejde. Erfaring med hvidvask området vil være en fordel, men er ikke et krav.

Samarbejde og databehandling er nøgleord i forhold til denne stilling, da de ting som du udvikler skal bruges af andre medarbejdere i MLRO men også bredt i banken. Formålet er at sikre at det gode arbejde der gøres i MLRO kan bruges til at forbedre bankens hvidvask arbejde.

Kvalifikationer
Vi forventer du er struktureret og kan bevare overblikket i en travl hverdag. Jobbet vil indeholde elementer af projektarbejde, derfor er erfaring med dette en fordel. Der stilles ikke krav til du kan drive store projekter. Det forventes at du kommer med egne forslag til løsninger og til forbedring af eksisterende processer.

Vejen til jobbet kan være mange. Måske arbejder du i Danske Bank og har stor kendskab til banken og dens processer fx via arbejde i stabsfunktioner, måske har du arbejdet med AML projekter, måske er du datamatiker med interesse for projekter eller måske er du nyuddannet akademiker med relevante kompetencer. Det er ikke nødvendigvis et krav at du har arbejdet i den finansielle sektor. Som nævnt er erfaring fra banken og/eller på hvidvask området en fordel.

Som person er du struktureret, samarbejdsorienteret og sætter en ære i at levere dit arbejde i en god kvalitet. Du kan trives i en uformel tone og bidrager til den gode stemning i afdelingen. Grundet vores arbejde er det forventet en høj grad af integritet og evne til at overholde sin tavshedspligt. 

Vi forventer du kan tale og skrive både dansk og engelsk.

Interesseret?
Jobbet er en unik mulighed for at arbejde med hvidvaskområdet på et meget vigtigt område. Jobbet vil give dig indsigt i hvidvaskområdet og give dig mulighed for at være en stor del af den udvikling vi skal i gennem de kommende år.

Hvis du har spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte Head of MLRO Sune Warberg Clausen på sunc@danskebank.dk eller telefon 25 10 17 44.

Samtaler foretages løbende.

Send ansøgning og CV online senest den 07-08-2017.

Danske Bank er en stærk nordisk universalbank med et internationalt netværk. Vores vision er at blive anerkendt som den mest betroede finansielle partner. Danske Bank har hovedsæde i København og har 18.000 medarbejdere fordelt på 16 lande.
Contact

Want to know more?


 

Send questions about specific jobs to the manager indicated in the job.

Send other questions

Meet us on

 

 

Other Career sections


Danica PensionNordania LeasingRealkredit DanmarkDanske Bank in SwedenDanske Bank in NorwayDanske Bank in FinlandDanske Bank in Northern Ireland