Current vacancies

Current vacancies

Share
Functional Manager
i Operational Support
Recruitment Id:16571

Har du solid erfaring med SimCorp? Og er du på udkig efter en spændende lederrolle i en af Nordens største finansielle institutioner?

Vi søger en ny Functional Manager til Operational Support i Wealth Management. Du bliver den direkte leder for et team på 8 medarbejdere og ansvarlig for brugersupporten af SimCorp Dimension. Jobbet giver dig mulighed for en bred udvikling, da du oparbejder et stort kendskab til organisationen og får en stor kontaktflade.

De otte medarbejdere i dit team spænder vidt - fra 30-50 i alder og fordelt på tre kvinder og fem mænd. Vi er her alle for at hjælpe, og vi kommer bedst i mål ved at sparre og støtte hinanden. Tonen er hyggelig og med plads til et godt grin.

Dine opgaver og succeskriterier bliver:
• Daglig ledelse og motivering af teamet. Succes: et team hvor alle støtter hinanden og levere på deres opgaver med en positiv adfærd
• God samarbejdsrelation til de største stakeholders, herunder blandt andet trading og trade processing. Succes: et god arbejdsmlijø at arbejde i
• Ressourceplanlægning i forhold til mindre optimeringsopgaver samt større strategiske projekter. Succes: et godt overblik til hele gruppen og ledelsen opad
• Leverer på egen konkrete opgaver. Det kan være deltagelse i strategisk projekter eller udførsel af mindre optimeringsopgaver. Succes vil være at levere stabile, globale og skalerbare løsninger.
• Fungere som bindeled mellem IT og forretningen. I situationer hvor der er nedbrud, skal du agere tovholder og sikre, at forretningen og ledelsen er orienteret samt sikre, at der er en plan fra IT-siden.

Inspirerende leder med solid SimCorp-erfaring
Vi forestiller os, at du har mindst et par års ledererfaring kombineret med en finansiel uddannelse, gerne på kandidatniveau. Derudover har du arbejdet mindst fem år med SimCorp Dimension.

På det mere personlige plan oplever dine medarbejdere og kolleger dig som udadvendt og god til at skabe relationer. Du skal kunne bevare overblikket i en travl hverdag, se på gruppen i en støre sammenhæng og være god til at skabe holdånd.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte, Head of Operational Service, Tina Philipson på 45 13 92 75.


Send ansøgning og CV online senest den 29-08-2017.

Danske Bank er en stærk nordisk universalbank med et internationalt netværk. Vores vision er at blive anerkendt som den mest betroede finansielle partner. Danske Bank har hovedsæde i København og har 18.000 medarbejdere fordelt på 16 lande.
Contact

Want to know more?


 

Send questions about specific jobs to the manager indicated in the job.

Send other questions

Meet us on

 

 

Other Career sections


Danica PensionNordania LeasingRealkredit DanmarkDanske Bank in SwedenDanske Bank in NorwayDanske Bank in FinlandDanske Bank in Northern Ireland