Current vacancies

Current vacancies

Share
Erhvervsmægler
til home Erhverv Østjylland - Aarhus
Recruitment Id:16573

Er du vores nye erhvervsmægler?
 
Vi har travlt og søger derfor en ny, men erfaren kollega, som kan være med til at løfte opgaverne i et stærkt team af erhvervsmæglere i home Erhvervscenter Østjylland. Er det dig?
 
Om jobbet
Som erhvervsmægler hos os er du ansvarlig for hele processen under overskrifterne: salg, vurdering og udlejning. I jobbet er der brug for en professionel og erfaren rådgiver. Du er vant til at forhandle og motiveres af aktivt opsøgende salgsarbejde inden for dit markedsområde. Her er brug for en selvstarter med personligt drive og god energi.
 
Som erhvervsmægler indgår du i et professionelt og dynamisk team, hvor du kan være sikker på at få stillet alle nødvendige værktøjer til rådighed. Det betyder også, at du har et godt "bagland" med høj faglig ekspertise og den erfaring, der skal til for at give dig "arbejdsro" i marken. Vi stiller store krav til os selv og hinanden, har fokus på resultaterne, men forstår også at fejre succeserne sammen, når boldene dribles i mål.
 
Om dig
For at få succes i jobbet skal du være uddannet ejendomsmægler, cand. jur. eller anden relevant uddannelse og have en god portion erfaring fra erhvervsmæglerbranchen eller den finansielle sektor. Vi forventer, at du kan dokumentere resultater fra lignende job. Det er en fordel, at du allerede har et godt netværk i ejendomsbranchen i Østjylland.
 
Som person er du en rigtig selvstarter med respekt for teamet. Du har det drive, der skal til. Er kendt for dit købmandskab, dit fokus på resultater, evne til at træffe beslutninger, din vedholdenhed og skarpe overblik. At du samtidig er en rar kollega, der trives i et miljø med højt til loftet og en humoristisk omgangstone, er et plus.
 
Vi tilbyder
home Erhvervscenter Østjylland har til huse i Aarhus. Her kommer du til at indgå i en organisation med et højt ambitionsniveau og en stærk teamånd. Fast løn kombineret med omsætningsbestemt bonus samt pensions- og forsikringsordning.
 
Kontakt for mere information:
Vil du have mere information om jobbet er du velkommen til at kontakte Martin Julsgaard,  Erhvervscenterdirektør, på telefon 25 26 81 01 eller sende en e-mail:  mjul@homeerhverv.dk

Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet med fuld diskretion.

Tiltrædelse: Efter aftale

Ansøgningen kan også sendes direkte til: home Århus, Klamsagervej 14, 8230 Åbyhøj Att.: Helle Kor eller på mail heko@home.dk


Send ansøgning og CV online senest den 31-08-2017.

Danske Bank er en stærk nordisk universalbank med et internationalt netværk. Vores vision er at blive anerkendt som den mest betroede finansielle partner. Danske Bank har hovedsæde i København og har 18.000 medarbejdere fordelt på 16 lande.
Contact

Want to know more?


 

Send questions about specific jobs to the manager indicated in the job.

Send other questions

Meet us on

 

 

Other Career sections


Danica PensionNordania LeasingRealkredit DanmarkDanske Bank in SwedenDanske Bank in NorwayDanske Bank in FinlandDanske Bank in Northern Ireland