Current vacancies

Current vacancies

Share
Advokat
til C&I Legal Denmark, Loans & Cash Management
Recruitment Id:17010

• Rådgivning af og sparring med bankens forretningsenheder
• Forhandling med bankens kunder
• Håndtering af eksterne advokater
• Juridisk ansvar for danske og internationale finansieringstransaktioner
• Udvikling af nye produkter samt intern undervisning

Dette er nogle af de arbejdsopgaver, som du kan få i Danske Bank, Corporates & Institutions (C&I) Legal Denmark, Loans & Cash Management. Du får desuden mulighed for at opbygge et bredt netværk i banken og hos bankens kunder. Vi har pt. adresse på Holmens Kanal ved Kongens Nytorv.

Trusted Business Partner
VI SØGER en selvstændig og dygtig advokat med engagement, overblik og gennemslagskraft. Hvis du tillige har høj integritet, og ønsker at yde forretningsorienteret og værdiskabende rådgivning, så kan du være den kandidat, som vi står og mangler.

DU TRIVES i et performancemiljø, hvor kvalitet og tilgængelighed er i fokus. Du har muligvis erfaring fra en bank, et advokatkontor eller en større virksomhed, hvor du har arbejdet med lånetransaktioner og lånedokumentation - alternativt inden for insolvens eller M&A.

DU ARBEJDER selvstændigt og struktureret og er god til at forstå og løse komplekse problemstillinger af både juridisk og kommerciel karakter. Du holder hovedet koldt og bevarer overblikket i pressede situationer.

DU ER kundefokuseret af natur og kan kommunikere med ikke-jurister, ligesom dine engelskkundskaber i både skrift og tale er så gode, at du problemfrit kan styre en forhandling og udarbejde komplekse dokumenter på engelsk.

C&I Legal Denmark, Loans and Cash Management
Teamet består i dag af 8 højtspecialiserede advokater (hvoraf 2 er lokaliseret i Vilnius) samt 1 student. Vi er en del af C&I Legal Denmark og har et tæt samarbejde med juridiske kollegaer i bankens øvrige geografiske markeder.

Vi bistår bl.a. med strukturering af finansieringsmodeller, udarbejdelse og forhandling af komplekse, skræddersyede låne- og sikkerhedsdokumenter, interkreditoraftaler, mv. samt restrukturering af nødlidende kunder. Kunderne er typisk store erhvervsdrivende virksomheder samt institutioner. Forretningsenhederne, som vi servicerer, består bl.a. af Leveraged Finance, Corporate Loans, Corporate Banking, International Banking, og Transaction Banking (Cash Management, Supply Chain Finance, Structured Export/Import Finance og Trade Finance).

Arbejdet er ofte transaktionsbaseret. Der er et stort flow af såvel danske som internationale transaktioner, eksempelvis hvor vi alene eller sammen med andre aktører yder finansiering til kapitalfondes akkvisitioner eller til store virksomheders drift eller opkøb.

Opgaverne indebærer selvstændigt sagsansvar med mulighed for sparring med erfarne kollegaer, som er gode til at lære fra sig. Tonen er uformel og humoristisk. Tempoet er højt og til tider hektisk.

Vi tilbyder løn- og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer.

Vi vil løbende indkalde egnede kandidater til samtaler. Ansøgninger skal være modtaget senest den 17. oktober 2017. Tiltrædelse snarest muligt.

Interesseret?
Du er velkommen til at ringe til Head of C&I Legal Denmark, Loans & Cash Management, Jakob Gellert (51 32 93 44), hvis du har spørgsmål til jobbet.


Send ansøgning og CV online senest den 26-10-2017.

Danske Bank er en stærk nordisk universalbank med et internationalt netværk. Vores vision er at blive anerkendt som den mest betroede finansielle partner. Danske Bank har hovedsæde i København og har 18.000 medarbejdere fordelt på 16 lande.
Contact

Want to know more?


 

Send questions about specific jobs to the manager indicated in the job.

Send other questions

Meet us on

 

 

Other Career sections


Danica PensionNordania LeasingRealkredit DanmarkDanske Bank in SwedenDanske Bank in NorwayDanske Bank in FinlandDanske Bank in Northern Ireland