Current vacancies

Current vacancies

Share
Financial Controller
til External Reporting, Group Finance
Recruitment Id:17356

Vil du være med til arbejdet med, og sætte standarden for, det eksterne regnskab for en af Nordens største banker?

Så er du måske vores nye kollega i External Reporting i Group Finance.

Som finansiel controller i External Reporting bliver du en del af et fagligt stærkt område på 16 personer hvor vores team står for hele det eksterne regnskab. Vi har en let og uformel omgangstone og arbejdsdagen er præget af god stemning - også når vi har travlt. Vores produkt har stor synlighed og særligt årsregnskabet har ekstra bevågenhed fra hele Danmark.

Vælger du at tage dit næste karriereskridt hos os, kan din udvikling enten gå i retning af yderligere specialisering eller en bredere profil - alt efter hvor dine professionelle drømme og ambitioner ligger.

Din rolle
Som finansiel controller kommer du til at arbejde med bl.a, følgende opgaver:
• Udfærdigelse af noter, controlling og afstemninger
• Undersøgelse og stillingtagen til regnskabsmæssige forhold
• Udarbejdelse af dokumentation og involvering med ekstern revision.
• Udfordre og udvikle regnskabet
• Nytænke de nuværende processer

Succeskriterierne for dig i jobbet er at opnå en høj kvalitet på de eksterne rapporter, at kunne rådgive og vejlede koncernen på regnskabsmæssige og økonomiske spørgsmål samt at medvirke til at levere konsistent og relevant rapportering ud af gruppen. Altsammen med simplificering og effektivitet som afgørende nøgleord for dit mindset.

Din profil
Du har en HD eller anden relevant regnskabserfaring. Det kan være, du netop er nyuddannet HD fra et revisionsselskab og har lyst til at prøve dine evner af i den finansielle sektor. Jobbet kræver gode engelskkundskaber og viden om IFRS.

Du har fokus på kvalitet og grundighed, optræder proaktivt med en can-do attitude. Dine kolleger og stakeholders oplever dig, som en ambitiøs person, der vil være med til at udvikle området. Du er analytisk skarp og kan arbejde selvstændigt og brænder for at komme ind og gøre en forskel. Dit friske syn på tingene er afgørende, for at vi sammen kan nytænke og udfordre de ting, vi gør nu.

Interesseret?
Har du spørgsmål, så kontakt Daniel Wald, Head of External Reporting, på DWA@danskebank.dk eller 45140964.


Send ansøgning og CV online senest den 01-12-2017.

Danske Bank er en stærk nordisk universalbank med et internationalt netværk. Vores vision er at blive anerkendt som den mest betroede finansielle partner. Danske Bank har hovedsæde i København og har 18.000 medarbejdere fordelt på 16 lande.
Contact

Want to know more?


 

Send questions about specific jobs to the manager indicated in the job.

Send other questions

Meet us on

 

 

Other Career sections


Danica PensionNordania LeasingRealkredit DanmarkDanske Bank in SwedenDanske Bank in NorwayDanske Bank in FinlandDanske Bank in Northern Ireland