Current vacancies

Current vacancies

Share
Erhvervsrådgivere/Senior Erhvervsrådgivere
til Erhverv Direkte
Recruitment Id:17372

Vil du være med til at gøre en afgørende forskel i fremtidens virtuelle erhvervsbank, som har ansvaret for at rådgive mindre- og mellemstore erhvervskunder via online møder, chat, telefon og mail?

Vi søger engagerede og dedikerede Erhvervsrådgivere og Senior Erhvervsrådgivere til vores 4 centre i Aalborg, Århus, Vejle og Høje Taastrup.

Med fokus på at levere branchens bedste kundeoplevelser, strategisk sparring, innovative løsninger og værdiskabende rådgivning er du med til fastholde Danske Bank som Danmarks førende erhvervsbank.

Du får et solidt netværk af dygtige kolleger i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor der er gode udviklingsmuligheder – uanset hvor erfaren du er.

Erhverv Direkte er i rivende udvikling og har kundeansvaret for mere end 80.000 af bankens erhvervskunder. Vi betjener og rådgiver vores kunder fra vores 4 erhvervscentre i Aalborg, Århus, Vejle og Høje Taastrup. Vi har et rigtig godt arbejdsklima og en høj loyalitet, hvor humor og socialt engagement i hverdagen er i højsædet. Omgangstonen er uformel, men professionel, over for både kunder og kolleger – og det er med til at skabe den særlige ånd i Erhverv Direkte.

Den gode kundeoplevelse er i centrum
Med fokus på kundernes individuelle behov skal du rådgive mindre og mellemstore erhvervskunder i et virtuelt miljø om alt fra finansiering, leasing, betalingsformidling, investering til strategi og vækst.

Den gode kundeoplevelse er i centrum, når vi fastholder og udvikler kundeporteføljen. Du ved ikke altid på forhånd, hvad erhvervskunden ønsker rådgivning om, og derfor skal du hurtigt og præcist afkode situationen og sætte dig ind i kundens ønsker og behov. Samtidig er du god til at formulere dig, og ved hvad erhvervsrådgivning og strategisk sparring af høj kvalitet er.

Du har en tæt sparring med Erhvervscentrene om de Lokale Kunder, og samarbejder med rådgiverne i privatfilialerne om kundernes privatøkonomi. Du får samtidigt et stærkt erhvervsteam bag dig, så du kan trække på branchens bedste specialister inden for blandt andet leasing, ejendomsfinansiering, cash management, investering og pension.

Hvem er du?
Du har erfaring i rådgivning af erhvervskunder og du er resultatorienteret, engageret, proaktiv, og god til at tage initiativ og vise empati over for både kunder og kolleger. Du brænder tydeligt for kundekontakten og sætter altid kundeoplevelsen først.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Husk at skrive i din ansøgning til hvilken lokation af Erhverv Direkte, du søger.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte til:

Aalborg: Chef for Erhverv Direkte Aalborg, Martin Würtz Vinther på 25501490

Århus: Chef for Erhverv Direkte Århus, Inga Løvlund på 41950180

Vejle: Chef for Erhverv Direkte Vejle, Allan Hansen på 45139456

Høje Taastrup: Chef for Erhverv Direkte Høje Taastrup, Ulrik Stampe Bank på 51803579


Send ansøgning og CV online senest den 05-01-2018.

Danske Bank er en stærk nordisk universalbank med et internationalt netværk. Vores vision er at blive anerkendt som den mest betroede finansielle partner. Danske Bank har hovedsæde i København og har 18.000 medarbejdere fordelt på 16 lande.
Contact

Want to know more?


 

Send questions about specific jobs to the manager indicated in the job.

Send other questions

Meet us on

 

 

Other Career sections


Danica PensionNordania LeasingRealkredit DanmarkDanske Bank in SwedenDanske Bank in NorwayDanske Bank in FinlandDanske Bank in Northern Ireland