Current vacancies

Current vacancies

Share
Landbrugsrådgiver
til Landbrugscenter Nordjylland
Recruitment Id:17552
Har du lyst til at gå erhvervsvejen og har du stor interesse for landbrugserhvervet? Landbrugscenter Nordjylland søger en rådgiver, der tilbydes et tilpasset uddannelsesforløb, med sigte på selvstændigt at håndtere en portefølje af kunder på bank og realkreditområdet. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til landbruget, men ikke et krav.

I Landbrugscenter Nordjylland bliver du en del af et stærkt hold på 7 medarbejdere med tilknyttede supportere. Vi tillæger samarbejde, godt arbejdsmiljø og medarbejdstilfredshed stor værdi i arbejdet med at levere de bedste kundeoplevelser og den gode forretning. Danske Bank har i alt 6 Landbrugsenheder fordelt over hele landet. Din placering vil blive Prinsensgade 11, 9000 Aalborg.

God til at kommunikere og initiativrig
Du er udadvendt, serviceminded og fokuserer på at finde løsninger, der matcher kundernes behov. Du er læringssøgende og har gå på mod, arbejder målrettet og trives med at arbejde selvstændigt og struktureret. Du opsøger selv muligheder og agerer proaktivt, til glæde for såvel kunder som kollegaer.

Under oplæringsforløbet arbejder du struktureret med de kreditmæssige perspektiver, samt de salgsmæssige muligheder for at give den enkelte kunde mere værdi og derved sikre den gode kundeoplevelse. Dette sker i samarbejde med de nuværende kundechefer, med målet om selv at håndtere en portefølje af kunder med bank og realkreditprodukter.

Du skal brænde for at skabe gode resultater og turde at gå forrest, så vi også fremadrettet leverer gode resultater.

Erfaring og overblik 
Du vil karakterisere dig selv som værende kompetent og seriøs. Du tager initiativ, arbejder engageret med stor fremdrift og mister ikke overblikket eller det gode humør, når du har gang i mange opgaver på en gang. Du trives med at løse opgaver på egen hånd eller i samarbejde med kollegaer, mod at nå et fælles mål. Du tager selvstændigt ansvar for at sætte dig ind i sagerne.

Via uddannelsesforløbet, samt din erfaring fra nuværende job eller studie, tilegner du dig hurtigt de finansielle og kreditmæssige kompentencer, der vil give dig overblik over sagerne. Som type har du et positivt mindset, er rummelig, udadvendt og har evne til let at skabe et godt netværk i relevante kredse, hvilket afspejler sig i din evne til at tiltrække nye gode kunder.

Interesseret?
Hvis du kan identificere dig med at være et uadvendt og proaktiv Lanbrugsrådgiver, så send din ansøgning hurtigst muligt. Der vil løbende blive indkaldt til samtaler. 

Hvis du har spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Landbrugskundedirektør Palle Rask Sørensen, tlf. 41 95 01 74.
Send ansøgning og CV online senest den 05-01-2018.

Danske Bank er en stærk nordisk universalbank med et internationalt netværk. Vores vision er at blive anerkendt som den mest betroede finansielle partner. Danske Bank har hovedsæde i København og har 18.000 medarbejdere fordelt på 16 lande.
Contact

Want to know more?


 

Send questions about specific jobs to the manager indicated in the job.

Send other questions

Meet us on

 

 

Other Career sections


Danica PensionNordania LeasingRealkredit DanmarkDanske Bank in SwedenDanske Bank in NorwayDanske Bank in FinlandDanske Bank in Northern Ireland