Current vacancies

Current vacancies

Share
Business Controller
til IT Finance
Recruitment Id:17556

Er du en erfaren Business controller, og vil du være med til at skabe en økonomifunktion i topklasse i spændingsfeltet mellem IT, Økonomi og vores forretningsområder? I IT Technology Finance er vi på udkig efter en ny kollega til vores velfungerende team.

Teamet består af 7 medarbejdere i Danmark og Litauen. IT Technology Finance er en del af Group Finance og vi servicerer både Group Finance og IT-organisationen.Vores mål er, at være en top performing økonomifunktion, der leverer insight, transparens og beslutningsstøtte til såvel IT-organisationen, som til bankens kundevendte forretningsenheder.

Business Partner & Controlling og analyse
Dit primære ansvarsområde er sammen med dine kollegaer at agere business partner. I rollen som business partner har du fokus på værdiskabelse og at forestå performance opfølgning for enhederne i IT-områderne. Du arbejder med kommunikation af resultater, analyse af og forslag til forbedringer samt udarbejder targets og rolling forecasting.

Du får en bred kontaktflade i Danske Bank, da du vil arbejde sammen med en række stakeholders både i IT-organisationen, øvrige kolleger i Group Finance og vores samarbejdspartnere i forretningsenhederne.

Energisk controller med gode analytiske evner
Uddannelsesmæssigt har du en Cand. merc., Cand. Oecon/Polit eller tilsvarende kandidatgrad med i bagagen. Du er en high performer med nogle års erfaring fra en tilsvarende stilling i en økonomifunktion. Du er stærk analytisk og har gode kommunikationsevner på både dansk og engelsk og trives i et til tider hektisk miljø.

Dine kollegaer oplever dig som en positiv team player, der går forrest i opgaveløsningen og prioriterer udvikling, videndeling og afdelingens samlede performance. Du er god til at interagere med alle dele af organisationen og har flair for at fremstille og præsentere kompliceret stof på en let forståelig måde.

Interesseret?
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Morten Bjerre, Head of IT Technology Finance på 29 10 40 26 eller MOBJE@Danskebank.dk.


Send application and CV no later than 28.12.2017.

Danske Bank is a strong Nordic universal bank with an international network. Our vision is to be recognised as the most trusted financial partner. Danske Bank is headquartered in Copenhagen, Denmark and has 18,000 employees across 16 countries.
Contact

Want to know more?


 

Send questions about specific jobs to the manager indicated in the job.

Send other questions

Meet us on

 

 

Other Career sections


Danica PensionNordania LeasingRealkredit DanmarkDanske Bank in SwedenDanske Bank in NorwayDanske Bank in FinlandDanske Bank in Northern Ireland