Current vacancies

Current vacancies

Share
Journalist/skribent
med redaktionelt ansvar
Recruitment Id:14987

Kan du skrive, så fuglene kvidrer, og medarbejderne begejstres? Og kunne du tænke dig at blive en del af et stærkt kommunikationsteam i Business Banking, der er Danske Banks nordiske enhed for erhvervskunder? Vi er fem kommunikatører i det centrale København og savner yderligere én for at være et komplet hold.

Vi tror på, at engagerende intern kommunikation er en forudsætning for forretningsmæssig succes. Og vi har masser at fortælle vores 3.000 medarbejdere på tværs af Norden, så de er klædt på til at rådgive vores kunder om både eksisterende og nye løsninger.

Allround kommunikation med fokus på redaktionelt arbejde
Du vil blandt andet få det redaktionelle ansvar for vores meget populære intranet og levere en stor portion af indholdet i form af artikler, videoer m.v. Du skal også yde rådgivning til ledere, forberede præsentationer og stå for interne kampagner, som sætter en fælles retning.

Dit gå-på-mod er afgørende
Du har lyst til at skrive og arbejde redaktionelt og samarbejde med de øvrige redaktører i og uden for Danmark og i andre af Danske Banks enheder. Du er selvstændig, kan opsnuse de gode historier og tænder på erhvervsstof, lige fra formidling af resultater og strategi til personalehistorier og kundecases. Du må også meget gerne være kreativ og have erfaring med mere utraditionelle måder at påvirke din målgruppe på.

Det vigtigste for os er, at du er dedikeret og målrettet og har lyst til at gøre en forskel for den videre udvikling af dig selv og Danske Bank. Vi er overbeviste om, at vi har rammen, og at den rette person selv kan bidrage til at udfylde den. Vi forestiller os, at du har et par års erfaring som journalist eller skribent, gerne på erhvervsområdet.

Kontakt
Hvis du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at tage fat i kommunikationschef John Veje på 24 96 93 13.


Send ansøgning og CV online senest den 30-01-2017.

Danske Bank er en stærk nordisk universalbank med et internationalt netværk. Vores vision er at blive anerkendt som den mest betroede finansielle partner. Danske Bank har hovedsæde i København og har 18.000 medarbejdere fordelt på 16 lande.
Contact

Want to know more?


 

Send questions about specific jobs to the manager indicated in the job.

Send other questions

Meet us on

 

 

Other Career sections


Danica PensionNordania LeasingRealkredit DanmarkDanske Bank in SwedenDanske Bank in NorwayDanske Bank in FinlandDanske Bank in Northern Ireland