Current vacancies

Current vacancies

Share
Senior Relationship Manager
til Finanscenter Østjylland, Aarhus
Recruitment Id:16197

Vi søger en ny Senior Relationship Manager til Finanscenter Østjylland.

Finanscenteret er beliggende midt i Aarhus ved åen, og afdelingen er kendetegnet ved et engageret team præget af godt humør og lysten til at vinde. Finanscentret er et af de absolut største i Danske Bank, en del af Business Banking Danmark, og servicerer vores store erhvervskunder i hele Østjylland. Finanscentret har en bred berøringsflade i Østjylland med både kunder, advokater, revisorer og det politiske bagland, og agerer som spydspids for vores aktiviteter i Aarhus og Østjylland.

Strategisk samarbejdspartner og projektleder
Du leverer rådgivning af Finanscentrets kunder, vedligehold, pleje og udvikling af kundeportefølje,  og agerer opsøgende hos kunder og netværk. En vigtig del af rollen er at agere som den strategiske samarbejdspartner overfor kunden, hvor du i vid udstrækning ser kundens behov før de selv ser det og er bevidst om hvor kunden er i sin livscyklus. Du forstår at give kunden en følelse af at være i kontrol, samtidig med at kunden føler sig værdsat og tryg i dine hænder.

Som Senior Relationship Manager ser du dig selv som omdrejningspunktet, hvor du altid tidligt i processen inddrager relevante specialister og sætter det rigtige hold fra banken. Du stiller krav til dine omgivelser for at give kunden den bedste kundeoplevelse og derved skaber værdi både for kunden og for banken. Med andre ord, du ser dine interessenter som et vigtigt aktiv for at nå dine og bankens mål.

Høj faglighed
Du har en høj faglighed, erfaring med rådgivning af erhvervskunder og mest af alt lysten og evnen til at tage kundetilfredshed til et skyhøjt niveau ved at forstå kunden og vigtigheden i at samarbejde på tværs af organisationen.

På det mere personlige plan er du en netværker af natur, som hurtigt formår at bygge stærke relationer. Du har stærke evner inden for kommunikation, facilitering og forhandling og formår at motivere og inspirere dine omgivelser. Du er forandringsvillig og elsker at være i en organisation i konstant forandring og optimering.

Interesseret?
Kontaktpersoner er Business Manager Jakob Vangsøe Hansen på +45 45 13 98 53 eller områdedirektør Poul Nielsen på +45 45 13 59 74.


Send ansøgning og CV online senest den 26-06-2017.

Danske Bank er en stærk nordisk universalbank med et internationalt netværk. Vores vision er at blive anerkendt som den mest betroede finansielle partner. Danske Bank har hovedsæde i København og har 18.000 medarbejdere fordelt på 16 lande.
Contact

Want to know more?


 

Send questions about specific jobs to the manager indicated in the job.

Send other questions

Meet us on

 

 

Other Career sections


Danica PensionNordania LeasingRealkredit DanmarkDanske Bank in SwedenDanske Bank in NorwayDanske Bank in FinlandDanske Bank in Northern Ireland