Current vacancies

Current vacancies

Share
Ejendomsudviklingschef
til Danica Pension
Recruitment Id:19199

Vi søger en ambitiøs, ansvarlig og erfaren Ejendomsudviklingschef til vores Ejendomsudviklingsafdeling i Danica. Du skal sammen med resten af organisationen dels udvikle en række af vores eksisterende udviklingsejendomme, og dels arbejde på at identificere og indhente godkendelse af nye ejendomsudviklingsprojekter.
Dine opgaver er bl.a.: 

  • Projektlede ejendomsudviklingsprojekter i samspil med Ejendomsudviklingsdirektøren og eksterne samarbejdsparter fx entreprenører, developere, kommune, advokathuse og arkitekter
  • Være ansvarlig for den løbende afrapportering, styring af økonomi samt risikostyring for centrale ejendomsudviklingsprojekter.
  • Ansvarlig for at opstille og præsentere en samlet forretningsplan for udvalgte ejendomsudviklingsprojekter, indeholdende overblik over projektets, ressourcer, økonomi, risici og konsekvens til Ejendomsudviklingsdirektøren.
  • Deltage i analysearbejdet i forbindelse med nye investeringer, med henblik på at identificere udviklingsmuligheder.
  • Udføre procurement i samarbejde med relevante interne afdelinger for at kontrahere med leverandører til projekterne.

Erfaring
Du skal grundlæggende have talentet til at se et projekts udviklingsmuligheder eller mangel på samme, have kendskab til branchen, flair for tal og risikostyring af ejendomsudviklingsprojekter og beherske de parametre, der påvirker en ejendoms værdi.
Du har en passende teoretisk baggrund til at kunne håndtere økonomiske, kommercielle og tekniske udfordringer.
Det forventes, at du har relevant erfaring inden for ejendomsudviklings. Du evner at tænke forretningsorienteret, har overblik, er stærk til tal og du kan anvende præsentationsværktøjer.
Vi lægger vægt på ejerskabsfølelse, vedholdenhed og personligt drive. Samtidig er du god til at kommunikere klart og professionelt, mundtligt som skriftligt. Det er endvidere vigtigt, at du er en teamplayer, da du skal indgå i et team præget af en meget travl hverdag, hvor man skal hjælpe hinanden i krævende situationer.

Hvem er vi? 
Danica Pension, som er en del af Danske Banks Wealth Management organisation, er en af Danmarks største pensionskasser. Her bliver du en del af en kompetent og engageret afdeling, som arbejder med Danmarks pt. største ejendomsudviklingsportefølje, med historiske og markante projekter i København og Aarhus. Hos os går ambitioner og resultater hånd i hånd med høj arbejdsglæde og ejerskabsfølelse.
Du får derfor et job med såvel faglige som personlige udfordringer, der til tider er præget af krav om fleksibilitet. Vi tilbyder en attraktiv løn og pensionsordning, der modsvarer vores krav og dine kompetencer.

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Ejendomsudviklingsdirektør Robert V S Nellemann på 21 56 19 22 eller på mail rnel@danicapension.dk.
 


Send ansøgning og CV online senest den 30-06-2018.

Danica Pension er en del af Danske Bank koncernen, som er en førende nordeuropæisk finansiel virksomhed med en stærk ambition for fremtiden. Danica Pensions vision er at blive anerkendt som det mest tillidsskabende pensionsselskab. Danica Pension har hovedkontor i Lyngby og har 800 medarbejdere fordelt på 3 lande.
Contact

Want to know more?


 

Send questions about specific jobs to the manager indicated in the job.

Send other questions

Meet us on

 

 

Other Career sections


Danica PensionNordania LeasingRealkredit DanmarkDanske Bank in SwedenDanske Bank in NorwayDanske Bank in FinlandDanske Bank in Northern Ireland