Current vacancies

Current vacancies

Share
Landbrugskundedirektør
til landbrugcenter Sjælland
Recruitment Id:19588

Brænder du for at levere de bedste kundeoplevelser, er du initiativrig med et godt struktureret drive, så er dette måske noget for dig?

Om jobbet hos os
Vi søger en landbrugskundedirektør som skal stå i spidsen for et super godt og engageret team i Ringsted og være centerets ansigt udadtil overfor landbrugssegmentet på Sjælland og øerne. Derudover vil du indgå proaktivt i et fagligt ledelsesteam på tværs af landets seks landbrugsenheder og bidrage til at nå det overordnede mål.

Kunden i centrum
Med kunden i centrum, samarbejder du med teamet om at leverer de bedste løsninger for kunden såvel som banken. Du sikrer, at medarbejderne arbejder proaktivit og bruger de værktøjer, der er stillet til rådighed, således at kunden mødes på den mest effektive måde med høj kvalitet. I et tæt samarbejde med rådgiverne, yder du sparring og giver feedback, således at best practice sikres.

Selvstændighed og overblik
Som person er du udadvendt og opsøgende i forhold til nye opgaver og du tager selvstændigt ansvar for at sætte dig ind i sagerne. Du skal samtidig besidde et kreditmæssigt niveau, der matcher afdelingens kundeportefølje. Du arbejder effektivt, målrettet og det er naturligt for dig at arbejde selvstændigt, vedholdent og struktureret. Du beskrives som tillidsvækkende, kompetent og seriøs. Du tager selvstændigt initiativ og mister ikke overblikket eller det gode humør, når du har gang i mange opgaver på en gang. Du skal brænde for at skabe de gode resultater, være proaktiv og gå forrest så vi også fremadrettet leverer gode resultater og en god kreditbog. Erfaring med landbrugssegmentet vil være en fordel.

Ledelseerfaring og udvikling
Med afsæt i din ledelseserfaring og lederrollen, evner du at inspirere og udvikle medarbejderne. Du har succes med at igangsætte aktiviteter og sikre effektiv rettidig implementeringen af disse.

Om os
Landbrugscenter Sjælland består af 10 motiverede medarbejdere, som håndterer landbrugskundernes finansielle behov inden for såvel bank og realkredit. Du vil få det direkte ansvar for syv rådgivere, som håndterer porteføljer med fuldtidslandbrug. Du har ansvaret for afdelingens performance på såvel bank og RD, fremdrift og kreditkvalitet.

Interesseret?
Vi indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning snarest muligt. Skulle du have spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Landechef Pernille Stenstrup Christiansen på tlf. 24 75 15 64.


Send ansøgning og CV online senest den 26-08-2018.

Danske bank er en nordisk bank med stærk lokal forankring og tætte forbindelser til resten af verden. Vi har i mere end 145 år hjulpet mennesker og virksomheder i Norden med at realisere deres ambitioner. Danske Bank har mere end 19.000 medarbejdere i 16 lande over hele verden, som betjener vores 3,4 millioner privatkunder, erhvervskunder og institutionelle kunder. Ud over banktjenester tilbyder vi også tjenester inden for livsforsikring og pension, realkreditlån, Wealth Management, fast ejendom og leasing.
Contact

Want to know more?


 

Send questions about specific jobs to the manager indicated in the job.

Send other questions

Meet us on

 

 

Other Career sections


Danica PensionNordania LeasingRealkredit DanmarkDanske Bank in SwedenDanske Bank in NorwayDanske Bank in FinlandDanske Bank in Northern Ireland