Current vacancies

Current vacancies

Share
Personlig Rådgiver til Glostrup afdeling
Banking Dk
Recruitment Id:19866
Er du en frisk rådgiver med kundefokus og god bankfaglig ballast?
Ønsker du at være en del af en spændende afdeling med mange muligheder? Og vil du gerne arbejde tættere på din bopæl?

Så er der nu en mulighed i Glostrup.


Vi er en rådgivningsafdeling med 32 topmotiverede kollegaer, og filialen ligger i et meget attraktivt markedsområde. Der er stor vækst i området, positivt drevet af boligmarkedet.

Vi er en flok af mange dygtige og kompetente kollegaer med godt humør og maksimal kundefokus.

Afdelingen ligger i Finanscenter Glostrup, hvorfor vi naturligt har et meget tæt og givende samarbejde med vores kollegaer i erhvervsafdelingen og Danica. Vi har endvidere godt samarbejde med Home, som ligger 50 meter fra afdelingen.
Som ansat i Glostrup har du endvidere mulighed for at være med i vores kantineordning.


Skab de rigtige løsninger for kunden
Du får ansvar for din egen portefølje af attraktive privatkunder, samtidig med du i dit mindset er positiv indstillet over for at arbejde med vores kunder.

Som person er du naturligt nysgerrig over for de kunder du møder, og du arbejder kontinuerligt med at skabe endnu mere tilfredse kunder. Du udfordrer kunder på drømme og planer, afdækker behov og skaber de bedste løsninger sammen med vores kunder. Du opbygger gode relationer til vores kunder, og dermed attraktive ambassadører for vores bank.

Vi tilbyder i Glostrup et spændende job i en afdeling med højt aktivitetsniveau, godt humør og masser af muligheder. Er du en erfaren bankrådgiver er der stadig attraktive udviklingsmuligheder, især i forhold til vores erhvervskunder.
 
Er du nysgerrig ? Vil du vide mere ?
Så er du meget velkommen til at konakte Filialdirektør Per Fæster Jørgensen – telefon 20 15 93 87 eller Souschef Charlotte Mogensen – telefon 23 10 91 83.

Vi ser frem til at høre fra dig.
 
 
 
 
 

Send ansøgning og CV online senest den 05-10-2018.

Danske Bank er en nordisk bank med stærk lokal forankring og tætte forbindelser til resten af verden. Vi har i mere end 145 år hjulpet mennesker og virksomheder i Norden med at realisere deres ambitioner. Danske Bank har mere end 19.000 medarbejdere i 16 lande over hele verden, som betjener vores 3,4 millioner privatkunder, erhvervskunder og institutionelle kunder. Ud over banktjenester tilbyder vi også tjenester inden for livsforsikring og pension, realkreditlån, Wealth Management, fast ejendom og leasing.
Contact

Want to know more?


 

Send questions about specific jobs to the manager indicated in the job.

Send other questions

Meet us on

 

 

Other Career sections


Danica PensionNordania LeasingRealkredit DanmarkDanske Bank in SwedenDanske Bank in NorwayDanske Bank in FinlandDanske Bank in Northern Ireland