Current vacancies

Current vacancies

Share
Relationsorienteret Pensionschef
til Danica Large Corporates
Recruitment Id:21188
Ser du dig selv sælge nogle af markedets bedste firmapensions- og sundhedsløsninger og samtidig være med til at sætte sundhed og forebyggelse på dagsordenen? Og kan du bruge dit salgsgen på de bonede gulve? Så bliv en del af vores Large Corporates-hold i Danica Pension!

Du bliver en del af vores Large Corporates afdeling og specifikt salgsteamet, der består af otte dygtige sælgere. Vores team arbejder med de største kunder i Danmark og som del af Danske Bank-koncernen er det derfor et segment, hvor du spiller op ad tunge HR Managers, CFO’er og CEO’er. Det betyder også, at vores team har en høj faglighed, som vi løbende udbygger med vores træningskultur med hyppig sparring og sambesøg ud fra en tankegang om ”Teamet omkring kunden”, som driver for den gode kundeoplevelse.

Opbygning af egen pipeline
Nøgleordet for dig er salg. Du bliver derfor en succes i stillingen, når du netværker og bruger denne tilgang til at skabe resultater. Helt konkret når du herhen, når du:
  • Opsøger og varetager salg til erhvervskunder i segmentet 50+, dvs. de største danske kunder
  • Opdyrker og vedligeholder dine relationer til kollegerne i Danske Bank, der bidrager til din pipeline og kan hjælpe med at lukke salget
  • Opbygger din egen pipeline og styrer salgsprocessen fra start til slut
  • Afdækker kundens beslutnings – og vurderingskriterier hensigtsmæssigt
  • Naturligt sparrer med dine salgskollegaer, salgsdirektøren eller KAM-funktionen, der overtager driften på salget, når kundens underskrift er sat
  • Deltager i og står for kundearrangementer
I Large Corporates er vi store fortalere for Leadership frem for management, og derfor er det også vigtigt, at du har det bedst med frihed under ansvar – et ansvar der indebærer en struktureret tilgang, som du bruger, når du planlægger dit arbejde.

Erfaring med BtB-salg
Vi tror på, at personlighed er vigtigst og din motivation for at være en relationsorienteret Pensionschef tæller højt! Erfaring med BtB-salg er et krav, og erfaring fra den finansielle sektor, måske endda med salg af firmapensioner og/eller sundhedsløsninger, er et plus – men ikke et krav.

Danica Large Corporates går en spændende fremtid i møde – vil du med?
Ledelsen i Danica Large Corporates er ny, og vi har fra start sat et anderledes og motiverende aftryk på vores tilgang til ledelse og kundesyn. Vi tænker, og efterlever, princippet om ”Udefra og ind”, og fastholder ambitionen om at være det førende onlineselskab, hvor den personlige rådgivning af vores kunder har førsteprioritet.

Hvis du er nysgerrig efter at vide mere om denne stilling, hvor du kan have base i København eller Trekantsområdet, må du endelig kontakte Salgsdirektør Lars Koldby Jensen på 3148 7621. Vi screener dog ansøgere løbende, så søg hellere i dag end i morgen via vores onlineportal.        

Send ansøgning og CV online senest den 30-04-2019.

Danske Bank er en nordisk bank med stærk lokal forankring og tætte forbindelser til resten af verden. Vi har i mere end 145 år hjulpet mennesker og virksomheder i Norden med at realisere deres ambitioner. Danske Bank har mere end 19.000 medarbejdere i 16 lande over hele verden, som betjener vores 3,4 millioner privatkunder, erhvervskunder og institutionelle kunder. Ud over banktjenester tilbyder vi også tjenester inden for livsforsikring og pension, realkreditlån, Wealth Management, fast ejendom og leasing.
Contact

Want to know more?


 

Send questions about specific jobs to the manager indicated in the job.

Send other questions

Meet us on

 

 

Other Career sections


Danica PensionNordania LeasingRealkredit DanmarkDanske Bank in SwedenDanske Bank in NorwayDanske Bank in FinlandDanske Bank in Northern Ireland