Current vacancies

Current vacancies

Share
Teamleder til Marketing
i Danske Bank
Recruitment Id:21574

Er du ligesom os motiveret af at give kunderne de bedste oplevelser? Og har du erfaring med at sætte både digitale og fysiske kanaler i spil for at skabe gode og relevante kundeoplevelser? Så kan det være, du er vores nye teamleder i Marketing & Engagement.

I Marketing & Engagement i Banking DK søger vi lige nu en teamleder til en nyoprettet stilling. Du får ansvar for at lede et mindre team af fire seniormarketingkonsulenter, der arbejder selvstændigt og indsigtsbaseret med den automatiserede marketingkommunikation til vores kunder, både B-t-B og B-t-C. Vi er 22 medarbejdere i alt i Marketing & Engagement, og vi arbejder målrettet på at skabe gode oplevelser for vores kunder og gøre en positiv forskel for samfundet. Vi brænder for vores opgaver og er ambitiøse på både vores egne og bankens vegne.

Fokus på marketing automation
Personaliseret kundekommunikation er et af de væsentligste omdrejningspunkter i forhold til at indfri vores ambition om at blive mere proaktive og relevante. De vigtigste succeskriterier for dig bliver derfor, at du:

  • leverer målbar effekt på kundeloyalitet og churn gennem vores proaktive kommunikation via mobilbank, netbank, SMS, emails og kundeleads
  • sikrer, at vi forløser potentialet i vores kundebase gennem kontinuerlig udvikling, optimering og opfølgning på vores baseline af automatiserede flows
  • balancerer rollen som ”spillende træner”, dvs. dine egne og teamets opgaver
  • sætter en klar vision og retning for området og er god til at motivere 

Som person er du både visionær og resultatorienteret. Du formår at se muligheder og udfordre status quo for at skabe forbedringer samtidig med, at du er handlingsorienteret og får ting til at ske. Du arbejder struktureret, analytisk og indsigtsbaseret og bruger disse evner, når du planlægger og prioriterer teamets opgaver.

Ledelseserfaring og lyst til egne projekter
Du har +5 års erfaring med opbygning af automatiserede flows og solid forståelse for data og marketing automation tools. Herudover er du rutineret i at dokumentere og rapportere effekten af dine indsatser, og du er en god formidler på både på dansk og engelsk. Derudover har du erfaring som leder fra en lignende rolle.

Hvad kan du se frem til?
Da stillingen er ny, vil du selv være med til at forme din rolle inden for de fastsatte succeskriterier. Vi kan love dig et job med både ansvar og råderum, og du kan glæde dig til en bred samarbejds-flade, hvor du – foruden dine egne marketingkolleger – kommer til at arbejde tæt sammen med masser af kompetente og ambitiøse kolleger i CRM Analytics, Portfolio Management, Kommunikation og Digital Sales.

Så er der kun tilbage at sende din ansøgning
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Head of Marketing & Engagement Marianne Laursen på maril@danskebank.dk. Vær opmærksom på, at alle ansøgninger skal uploades via vores onlineportal. 


Send ansøgning og CV online senest den 28-04-2019.

Danske Bank er en nordisk bank med stærk lokal forankring og tætte forbindelser til resten af verden. Vi har i mere end 145 år hjulpet mennesker og virksomheder i Norden med at realisere deres ambitioner. Danske Bank har mere end 19.000 medarbejdere i 16 lande over hele verden, som betjener vores 3,4 millioner privatkunder, erhvervskunder og institutionelle kunder. Ud over banktjenester tilbyder vi også tjenester inden for livsforsikring og pension, realkreditlån, Wealth Management, fast ejendom og leasing.
Contact

Want to know more?


 

Send questions about specific jobs to the manager indicated in the job.

Send other questions

Meet us on

 

 

Other Career sections


Danica PensionNordania LeasingRealkredit DanmarkDanske Bank in SwedenDanske Bank in NorwayDanske Bank in FinlandDanske Bank in Northern Ireland