Current vacancies

Current vacancies

Share
Privatrådgiver
til filial i Svendborg
Recruitment Id:21910

Er du rådgiver og brænder du for, at skabe værdi for dine kunder og kollegaer? I Danske Bank tror vi på, at det bedste resultat opnås uden personlige salgsmål, og har derfor skabt fremtidens bank, hvor nøgleordene i rådgivningen er faglig kompetence koblet med stærke menneskelige egenskaber. Formålet er klart – vi vil skabe den bedst mulige oplevelse for vores kunder, og vi har brug for dig på holdet! 

Vi adskiller os fra mange andre banker, ved at have et produktivt bagland, og det betyder, at du bruger et minimum af tid på produktion af sager. Hverdagen er således mere fokuseret på det du holder allermest af, nemlig kunderne. Derudover har vi et tæt samarbejde med vores dygtige konsulenter og specialister på bolig, investering og pension, som du til enhver tid kan trække på, så I sammen giver kunderne mere end de forventer.

Bliv en del af et unikt fællesskab
Netop nu har du mulighed for at blive en del af en yderst velfungerende filial i Svendborg. Vores filial er kendetegnet ved, at vi har et rigtig godt socialt fællesskab. Du bliver en del af et team med ambitiøse og dygtige kollegaer, der sammen skaber en dagligdag præget af godt humør, høj faglighed, travlhed og ikke mindst nogle rigtig gode resultater, til gavn for vores kunder. Foruden dette er det vigtigt for os, at give noget til det samfund som vi er en del af. Derfor vil du opleve, at vi involverer os i diverse arrangementer. For nylig har vi eksempelvis været ude og undervise folkeskoleelever i økonomi.

Dagligdagen som rådgiver bygger på selvstændighed og fleksibilitet, men omhandler også sparring og vidensdeling, så vi sammen kan blive endnu bedre. Din fortsatte udvikling, uanset hvor du er i din karriere ligger os ligeledes meget på sinde.

Skab de rigtige løsninger for kunden
Du får ansvaret for din egen portefølje, hvor du får mulighed for at gå i dybden og tilbyde dine kunder relevant og grundig rådgivning. I dit daglige arbejde, vil du yde helhedsrådgivning med det formål at skabe exceptionelle kundeoplevelser. Dine arbejdsopgaver vil blandet andet bestå af:

  • Besvarelse af kundehenvendelser
  • Afholdelse af kundemøder
  • Generel pleje af din portefølje, hvor du med proaktivitet søger for, at være på forkant med kundens ønsker og behov

Det er vigtigt for os, at skabe gode og optimale løsninger for kunderne og hjælpe dem på vej til at opnå deres mål og drømme i livet og her er du en vigtig medspiller.

Kreativ og engageret privatrådgiver
Du er rådgiver og har lyst til at prøve dig selv af. Uanset hvor du er i din karriere, vil vi have fokus på at møde dig med passende udfordringer, hvor du er.

Du bliver en succes i rollen når dine kollegaer i det daglige oplever dig som en udadvendt og imødekommende teamplayer, og når kunderne møder dig som engageret og fokuseret på deres behov. Du har et positivt mind-set og ser løsningsorienteret på potentielle udfordringer. Du er dygtig til at planlægge din tid og er ikke bange for at byde ind når vi eksempelvis afholder afdelingsmøder. Dit input er vigtigt for at vi kan udvikle os.

Vi tilbyder et spændende job, i et godt arbejdsmiljø, med positiv atmosfære og gode karrieremuligheder.

Du er flydende i dansk tale og kan også begå dig på engelsk.

Spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Filialdirektør Anita Fald Hansen på telefon +45 45 12 50 80.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!


Send ansøgning og CV online senest den 07-07-2019.

Danske Bank er en nordisk bank med stærk lokal forankring og tætte forbindelser til resten af verden. Vi har i mere end 145 år hjulpet mennesker og virksomheder i Norden med at realisere deres ambitioner. Danske Bank har mere end 19.000 medarbejdere i 16 lande over hele verden, som betjener vores 3,4 millioner privatkunder, erhvervskunder og institutionelle kunder. Ud over banktjenester tilbyder vi også tjenester inden for livsforsikring og pension, realkreditlån, Wealth Management, fast ejendom og leasing.
Contact

Want to know more?


 

Send questions about specific jobs to the manager indicated in the job.

Send other questions

Meet us on

 

 

Other Career sections


Danica PensionNordania LeasingRealkredit DanmarkDanske Bank in SwedenDanske Bank in NorwayDanske Bank in FinlandDanske Bank in Northern Ireland