Current vacancies

Current vacancies

Share
Landbrugskundechef
- finansiel erhvervsrådgivning, Albani Torv Odense
Recruitment Id:23157

Har du allerede erfaring som Erhvervs- eller Landbrugsrådgiver? Eller kunne dette være dit første skridt mod en karriere indenfor erhvervsrådgivning? Så søger vi en ny kollega, der sammen med os brænder for at levere exceptionelle kundeoplevelser med finansielle rådgivning til landbrugskunder. I Danske Bank får du en unik mulighed for at arbejde med kombinationen af disse områder, i et team med et stærkt værdigrundlag. I dette job, får du mulighed for at præge din egen hverdag og gøre en reel forskel for dine kunder.

Jobbet som landbrugskundechef ved Landbrugscenter Fyn er fleksibelt og tilpasses dig, enten ud fra din baggrund som erfaren erhvervsrådgiver, eller som led i et uddannelsesforløb. Målet er selvstændigt at håndtere og udvikle en landbrugsportefølje inden for både bank og realkreditområdet. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til landbrugserhvervet, men dette er ikke en forudsætning for at søge jobbet.

Stærkt socialt sammenhold og fokus på din trivsel
I Landbrugscenter Fyn bliver du en del af et stærkt hold på 12 medarbejdere, der har tæt tilknytning til vores support- og specialist-funktioner, der alle har stor erfaring inden for landbrugssegmentet. Vi har stor fokus på at levere de bedste kundeoplevelser og glæder os til at få endnu en kollega, der har lyst til at hjælpe os med dette. Vi er forretningsorienterede, men lægger også stor vægt på samarbejde, et godt arbejdsmiljø og høj medarbejdertilfredshed.

Danske Bank har i alt 6 Landbrugsenheder fordelt over hele landet, og du vil blive en del af vores nye Danske Bank hus på Albani Torv. I afdelingen er vi gode til at være en del af landbrugsmiljøet og vægter at arrangere spændende kundearrangementer samt at deltage ved dyrskuer o. lign. Vi vil gerne være synlige og skabe stærke relationer og netværk i landbrugsmiljøet.

Ansvar for egen kundeportefølje
I jobbet vil du selvstændigt få ansvar for pleje af egen portefølje hvori mellemstore og store landbrugserhvervskunder indgår. Til rollen er der tilknyttet en landbrugssupportfunktion, der i det daglige er behjælpelige med det administrative arbejde. Ydermere vil der være en høj grad af samarbejde med specialister, der har et indgående kendskab til landbrugsområdet. Dine primære arbejdsområder vil være:

• Besvarelse af kundehenvendelser
• Afholdelse af kundemøder
• Kreditdialoger med fokus på langtidsholdbare løsninger
• Samarbejde med revisorer, økonomikonsulenter og øvrige rådgivere omkring kunden

Du bliver en succes i rollen, når du er serviceminded og fokuserer på at finde de løsninger, der matcher kundernes behov. Som landbrugskundechef arbejder du struktureret med de kreditmæssige perspektiver omkring kundens situation, samt de salgsmæssige muligheder. Alt sammen for at give den enkelte kunde mest muligt værdi, og der igennem skabe den bedste kundeoplevelse. Afhængig af situationen kan dette ske selvstændigt eller i samarbejde med et team omkring kunden

Relationsskabende og proaktiv
Den ideelle kandidat til jobbet har erfaring med finansiel rådgivning af virksomheder samt kendskab til landbrugsvirksomheder. Dog vi er også åbne for ansøgere med en finansiel baggrund, der som et led i sin udvikling, ønsker at tilegne sig viden om ovenstående og dygtiggøre sig indenfor dette felt.

Som person er du læringssøgende og har gå på mod. Du arbejder målrettet og trives med at arbejde selvstændigt og struktureret med at opsøge muligheder og agerer proaktivt ud fra disse, til glæde for såvel kunder som kollegaer. Du beskrives som kompetent, seriøs og arbejder engageret med stor fremdrift uden at miste overblikket eller det gode humør, når du har gang i mange opgaver på en gang. Du trives med at løse opgaver på egen hånd eller i samarbejde med kollegaer for at nå et fælles mål. Du tager selvstændigt ansvar for at sætte dig ind i sagerne.
                                                                                                                                                          
Spørgsmål?
Så er du meget velkommen til at kontakte Landbrugskundedirektør Claus Bo Petersen på mobil 21 28 84 83. Der vil løbende blive indkaldt til samtaler, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen. Vi glæder os til at høre fra dig!

 


Send ansøgning og CV online senest den 23-09-2019.

Danske Bank er en nordisk bank med stærk lokal forankring og tætte forbindelser til resten af verden. Vi har i mere end 145 år hjulpet mennesker og virksomheder i Norden med at realisere deres ambitioner. Danske Bank har mere end 19.000 medarbejdere i 16 lande over hele verden, som betjener vores 3,4 millioner privatkunder, erhvervskunder og institutionelle kunder. Ud over banktjenester tilbyder vi også tjenester inden for livsforsikring og pension, realkreditlån, Wealth Management, fast ejendom og leasing.
Contact

Want to know more?


 

Send questions about specific jobs to the manager indicated in the job.

Send other questions

Meet us on

 

 

Other Career sections


Danica PensionNordania LeasingRealkredit DanmarkDanske Bank in SwedenDanske Bank in NorwayDanske Bank in FinlandDanske Bank in Northern Ireland