Current vacancies

Current vacancies

Share
MobilePay søger Supporter til App Support
MobilePay Support
Recruitment Id:19180

Kan du yde professionel support på dansk og til tider engelsk? Brug din sans for god service i et udfordrende job, hvor kunderne ringer til dig med spørgsmål omkring MobilePay. Du har smil i stemmen og er god til at kommunikere med andre mennesker. Grib chancen for en hverdag i et til tider hektisk og udfordrende miljø.

MobilePay support er et nyt team, som er en del af Danske Bank. I MobilePay Support har vi ansvaret for at hjælpe kunderne med spørgsmål til MobilePay. Du bliver en del af et dynamisk support-team, hvor alle hjælper hinanden og arbejder mod samme mål. Vi er en glad gruppe med højt til loftet, og vi holder til i Høje Taastrup lige ved stationen.

Du er ansvarlig for at yde support til MobilePay kunder i Danmark. De kontakter dig f.eks., hvis de har problemer med at installere og bruge MobilePay. Problemerne har forskellig sværhedsgrad, og du hjælper primært kunderne via telefon. Derfor er du god til at formidle dit budskab på både dansk og til tider engelsk, og du husker at dokumentere de erfaringer, du gør dig og dele dem med teamet.

Servicemindet og god til sprog
Du har en positiv personlighed og er udadvendt, ligefrem og initiativrig. Du har en kortvarende uddannelse eller tilsvarende erfaring. Har du tidligere arbejdet i kontaktcenter, er det absolut en fordel. Har du en IT baggrund, kan det være en fordel men absolut ikke noget krav.

Du trives med en varieret arbejdsdag og ser en udfordring i at give kunderne den bedste service. Vi skal nok lære dig op, så du kan besvare kundernes spørgsmål, når telefonerne kimer, og tempoet er højt. Arbejdstiden ligger mellem 08:00 og 18:00 i henhold til en vagtplan, som vi aftaler ved ansættelsen.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, så kontakt Head of MobilePay Support Ian Baden telefon 40995068. Send ansøgning og CV online hurtigst muligt til iab@danskebank.dk eller gennem job annoncen.


Send ansøgning og CV online senest den 25-06-2018.

Danske Bank er en stærk nordisk universalbank med et internationalt netværk. Vores vision er at blive anerkendt som den mest betroede finansielle partner. Danske Bank har hovedsæde i København og har 18.000 medarbejdere fordelt på 16 lande.
Contact

Want to know more?


 

Send questions about specific jobs to the manager indicated in the job.

Send other questions

Meet us on

 

 

Other Career sections


Danica PensionNordania LeasingRealkredit DanmarkDanske Bank in SwedenDanske Bank in NorwayDanske Bank in FinlandDanske Bank in Northern Ireland