Current vacancies

Current vacancies

Share
RPA Arkitekt
- med fokus på automatisering og nye teknologier
Recruitment Id:20234

Vil du bruge din tid på udvikling af virtuelle robotter og være en del af en organisation med et velsmurt drift set-up ?
 
Du bliver en del af et af Skandinaviens mest succesfulde, innovative og effektive RPA-teams som er placeret i Danica Pension (Danske Banks Wealth Management organisation). Her arbejder vi med gejst og ildhu på at skalere og levere til nye områder i organisationen. Teamet, som du er en del af, arbejder henimod at styrke vores robot set-up med de nyeste landvindinger inden for machine learning og neurale netværk. Vi gør dette ved at bruge vores forskellige kompetencer meget målrettet og ikke mindst vores passion, som bliver bemærket i organisationen. Vi tilbyder dig derfor et arbejde i et udviklende arbejdsmiljø!
 
Fokus på RPA – næste skridt AI
 
Vi samarbejder tæt i teamet og arbejder ved hjælp af agile arbejdsmetoder og ofte prototyping i tæt samarbejde med kunden ude i Wealth Management-organisationen - som regel i korte sprints på 3-4 uger.
I dag baseres vores CD-stack på JIRA, Jenkins, GIT (Bitbucket) samt en række egenudviklede værktøjer til statisk kodeverifikation. Vi arbejder i Blue Prism og gennem reverse-engineering har vi videreudviklet softwaren og gør det stadig.
 
Dine opgaver som RPA arkitekt er:
 
 

  • DevOps på RPA-platformen (Blue Prism)
  • vores continuous delivery pipeline, som pt. er 10-15 releases per dag, som du er ansvarlig for
  • kontakten til IT-operations vedr. den infrastruktur, der bærer vores RPA-miljøer
  • implementering af automatiserede procesløsninger i Blue Prism, der følger designprincipper, som du kontinuerligt er med til at forbedre i tæt samarbejde med resten af udviklerteamet
 
For at blive en succes i stillingen tænker du som en udvikler! - med et særligt øje for operations. Du udviser en høj grad af nysgerrighed i dit arbejde og er god til at afprøve og implementere nye ideer. Du har et stort engagement, lige som os andre, og man fornemmer tydeligt, at du brænder for det, du laver. Du har derfor også en passion for at forbedre udviklingsmodeller og release pipelines, og det falder dig naturligt at kommunikere nye tiltag på en klar og tydelig måde til dine udvikler-kollegaer og organisationen.
 
Kendskab til Microsoft-teknologier og RPA-platforme
 
Vi forestiller os, at du har kendskab til Microsoft-teknologier (.NET, Windows, Internet Explorer, SQL Server) og godt kendskab til Windows, herunder også Windows Server. Du forstår også at navigere i komplekse IT-landskaber i enterprise-skala og kan designe og levere automatiseringsløsninger. Har du erfaring med drift af RPA-platforme, scripting og en DevOps mentalitet er det en fordel. En relevant videregående uddannelse et must.
 
Vær gerne opmærksom på at vi er et internationalt team, hvorfor du taler og skriver engelsk ubesværet.
 
Lyst til at blive en del af vores udviklingsteam?
 
Har du spørgsmål til os, må du endelig kontakte Projektleder Eva Liljegren på 2156 1491 eller Head of Process Development, Rasmus Wilhardt på 5131 8251. Vær opmærksom på, at vi løbende screener, så søg hellere i dag end i morgen!

Send ansøgning og CV online senest den 06-01-2019.

Danske Bank er en nordisk bank med stærk lokal forankring og tætte forbindelser til resten af verden. Vi har i mere end 145 år hjulpet mennesker og virksomheder i Norden med at realisere deres ambitioner. Danske Bank har mere end 19.000 medarbejdere i 16 lande over hele verden, som betjener vores 3,4 millioner privatkunder, erhvervskunder og institutionelle kunder. Ud over banktjenester tilbyder vi også tjenester inden for livsforsikring og pension, realkreditlån, Wealth Management, fast ejendom og leasing.
Contact

Want to know more?


 

Send questions about specific jobs to the manager indicated in the job.

Send other questions

Meet us on

 

 

Other Career sections


Danica PensionNordania LeasingRealkredit DanmarkDanske Bank in SwedenDanske Bank in NorwayDanske Bank in FinlandDanske Bank in Northern Ireland