Current vacancies

Current vacancies

Share
Segmentansvarlig for store ejendomskunder
med fokus på analyse og kredit
Recruitment Id:20535
Vil du være segmentansvarlig for Commercial Property i Credit Advisory? Kan du være vores overordnede ansvarlig for arbejdet med kreditanalyser og beslutningsgrundlag på de største ejendomskunder i Danske Bank/Realkredit Danmark? Lyder det interessant, at være ansvarlig for nye initiativer og løbende opfølgning? Og samtidig få muligheden for, at få det direkte lederansvar for 4-5 kreditanalytikere?

I Commercial Property teamet har vi det analytiske ansvar for 40-50 af de største og mest komplekse ejendomskunder i Danske Bank/Realkredit Danmark, ligesom vi er involveret i nye store/komplekse transaktioner. Vi arbejder tæt sammen med de kundeansvarlige, andre specialister og bankens centrale kreditorganisation.

Store og komplekse ejendomsselskaber
Du bliver motiveret af at arbejde med store og komplekse ejendomsselskaber, hvor løsningen ikke altid er ligetil. Du evner at motivere og udvikle et team af kreditanalytikere og qua din erfaring med ejendomsfinansiering, får du naturligt en central rolle i struktureringen af nye transaktioner. Du har en løsningsorienteret tilgang og evner at se problemstillinger fra forskellige vinkler for at finde den rigtige løsning for både kunden og banken. Din store erfaring med ejendomsfinansiering i Danmark gør dig til en naturlig sparringspartner for medarbejderne i teamet og øvrige stakeholdere i banken.

Du får stor medindflydelse og frihed til at strukturere din hverdag, med kreditarbejdet og teamet i fokus. Herunder forventes det at du: 
  • Selvstændigt leder og former dit ansvarsområde indenfor Commercial Property segmentet
  • Præsenterer sager for beslutningstagere og arbejder konstruktivt på at finde løsninger, der afvejer såvel kundens som bankens interesser
  • Agerer sparringspartner for teamets kreditanalytikere på komplekse problemstillinger
  • Evner at formidle holdninger og beslutninger til kundeansvarlige og kunder, så bankens beslutning og risikoappetit er transparent og kommunikeres på en tydelig og overbevisende måde
Du har stor erfaring med ejendomsfinansiering, kundekontakt og gerne ledelse. Du har en solid teoretisk baggrund – måske cand. merc., HD eller tilsvarende. Du besidder et stort ”drive” og tager ansvar for at få tingene til at ske. Du er proaktiv og udadvendt og har format til, professionelt og selvstændigt, at repræsentere banken på kundemøder. Du både taler og skriver engelsk og dansk på højt niveau.

Du lander i et ambitiøst team
Credit Advisory består af et team på 11 kreditanalytikere med arbejdsplads i centrum af København. Vi har ansvar for at udarbejde dybdegående kreditanalyser og beslutningsgrundlag på de mest komplekse erhvervs- og ejendomskunder i Banking Denmark, hvor vi dækker ca. 200 koncerner. Vi har et stærkt sammenhold, en uformel omgangstone og et højt humør. Det er vores målsætning at det skal være udviklende, udfordrende og sjovt at gå på arbejde, selvom arbejdspresset til tider kan være højt.

Vi arbejder tæt sammen med forretningssiden, den centrale kreditafdeling samt andre specialister i banken. Vi deltager aktivt på kundemøder for at opbygge en god relation til kunderne samt for at forstå deres forretning og finansielle behov.

Interesseret?
Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte Simon Kastberg Kristensen, mobil +45 21 32 86 85.

Send ansøgning og CV online senest den 31-12-2018.

Danske Bank er en nordisk bank med stærk lokal forankring og tætte forbindelser til resten af verden. Vi har i mere end 145 år hjulpet mennesker og virksomheder i Norden med at realisere deres ambitioner. Danske Bank har mere end 19.000 medarbejdere i 16 lande over hele verden, som betjener vores 3,4 millioner privatkunder, erhvervskunder og institutionelle kunder. Ud over banktjenester tilbyder vi også tjenester inden for livsforsikring og pension, realkreditlån, Wealth Management, fast ejendom og leasing.
Contact

Want to know more?


 

Send questions about specific jobs to the manager indicated in the job.

Send other questions

Meet us on

 

 

Other Career sections


Danica PensionNordania LeasingRealkredit DanmarkDanske Bank in SwedenDanske Bank in NorwayDanske Bank in FinlandDanske Bank in Northern Ireland