Current vacancies

Current vacancies

Share
Senior Kreditkonsulent
til Erhverv Kredit - Regionalt Kreditkontor
Recruitment Id:20356
Har du erfaring med erhverv og særligt realkredit og mod på en spændende ny udfordring i Danske Bank? Så er du måske vores nye kollega i Erhverv Kredit i Aarhus.

Vi har det kreditmæssige ansvar for den erhvervsmæssige udlånsportefølje i Midt- og Nordjylland. Afdelingens primære succeskriterie er, at vi via en dialogbaseret kreditgivning kan skabe løsninger, som giver den bedste kundeoplevelse og samtidig tilfredsstiller kravene til en optimal kreditgivning.

Vi arbejder tæt sammen med forretningssiden og andre specialister i banken og deltager aktivt på kundemøder for at opbygge en god relation til kunderne og forstå deres virksomhed og finansielle behov.

Hvad går jobbet ud på?
  • Du vil primært få ansvar for kreditbehandling og sparring omkring realkreditsager.
  • Du vil dog også få mulighed for at blive involveret i andre typer af sager, som kreditmæssigt har tilknytning til bankdelen.
  • Du vil endvidere være med til at kommunikere kreditholdningerne ud i vores område og evt. deltage på relevante kundemøder.
  • Alt sammen med henblik på at fastholde og udbygge udlånsporteføljen med så høj bonitet som muligt og sikre en god dialog med kolleger og kunder.
Erfaring med erhverv og kreditvurdering
Den perfekte profil har et stærkt kendskab til realkredit, og vi forestiller os, at du har solid erfaring med erhverv og et godt kendskab til reglerne omkring belåning af ejendomme med realkredit.

På det mere personlige plan oplever dine kolleger dig som lyttende og med gode kommunikationsevner. Du lægger vægt på samarbejde og har en høj grad af integritet. Derudover er det vigtigt, at du har et analytisk mind-set.

Du lander i et ambitiøst team
Du bliver en del af vores team på i alt 9 kolleger. Vi har et stærkt sammenhold, en uformel omgangstone og et højt humør. Vores målsætning er, at det skal være sjovt og udfordrende at gå på arbejde, selvom arbejdspresset til tider kan være højt.

Interesseret?
Har du spørgsmål, så kontakt Kreditdirektør Anders Beier på telefon 40 80 28 32.

Send ansøgning og CV online senest den 19-02-2019.

Danske Bank er en nordisk bank med stærk lokal forankring og tætte forbindelser til resten af verden. Vi har i mere end 145 år hjulpet mennesker og virksomheder i Norden med at realisere deres ambitioner. Danske Bank har mere end 19.000 medarbejdere i 16 lande over hele verden, som betjener vores 3,4 millioner privatkunder, erhvervskunder og institutionelle kunder. Ud over banktjenester tilbyder vi også tjenester inden for livsforsikring og pension, realkreditlån, Wealth Management, fast ejendom og leasing.
Contact

Want to know more?


 

Send questions about specific jobs to the manager indicated in the job.

Send other questions

Meet us on

 

 

Other Career sections


Danica PensionNordania LeasingRealkredit DanmarkDanske Bank in SwedenDanske Bank in NorwayDanske Bank in FinlandDanske Bank in Northern Ireland