Current vacancies

Current vacancies

Share
Bagsværd åbner døren op for en ny rådgiver
.
Recruitment Id:21041
Er du klar på at sætte din egen personlig udvikling i højsædet? Og ønsker du at være med til at opfylde vores kunders forventninger og drømme? Vi søger en rådgiver, der er stærkt fagligt funderet og skaber stærke relationer med kunderne.
 
Vi har åbnet banken op og gjort det til vores kundes eget valg hvor, hvornår og hvem de ønsker rådgivning fra. Dette sætter krav til dig som personlig rådgiver og den helhedsrådgivning, som du giver til den enkelte kunde. Det giver dig samtidig en mulighed for at indgå i dialog med mange spændende kunder og finde den rigtige løsning for dem, samt at skabe den tætte relation undervejs.
 
Du bliver en del af en stor privatkundeafdeling med 16 medarbejdere, som er placeret i Bagsværd, blot 2 min. fra S-tog stationen og 20 minutter fra Nørreport. Vi har et godt sammenhold i afdelingen og en dagligdag præget af godt humør. Vi hjælper hinanden og er gode til at sparre, så vi hele tiden kan blive endnu bedre. Vores markedsområde er Gladsaxe kommune med ca. 70.000 borgere i et attraktiv område. Vi er tæt på byen, men med unik mulighed for at rådgive vores kunder i forhold til køb af hus og have.  
 
Vi forventer, at du er uddannet personlig rådgiver og er klar på at være med til at skabe din egen hverdag. Det betyder, at du skal tage ansvar for din egen læring og udvikling, men vi hjælper dig gerne. Derudover sætter vi pris på, hvis du er en god kollega, der bidrager til en god og uformel tone i hverdagen.
 
Interesseret?
Så send din ansøgning afsted hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte vores filialdirektør Jan Opstrup på +45 30 63 02 74 til en uforpligtende snak.

Send ansøgning og CV online senest den 11-03-2019.

Danske Bank er en nordisk bank med stærk lokal forankring og tætte forbindelser til resten af verden. Vi har i mere end 145 år hjulpet mennesker og virksomheder i Norden med at realisere deres ambitioner. Danske Bank har mere end 19.000 medarbejdere i 16 lande over hele verden, som betjener vores 3,4 millioner privatkunder, erhvervskunder og institutionelle kunder. Ud over banktjenester tilbyder vi også tjenester inden for livsforsikring og pension, realkreditlån, Wealth Management, fast ejendom og leasing.
Contact

Want to know more?


 

Send questions about specific jobs to the manager indicated in the job.

Send other questions

Meet us on

 

 

Other Career sections


Danica PensionNordania LeasingRealkredit DanmarkDanske Bank in SwedenDanske Bank in NorwayDanske Bank in FinlandDanske Bank in Northern Ireland