Current vacancies

Current vacancies

Share
Studerende til intern kommunikation i Danske Bank
Group Communications
Recruitment Id:21294

Brænder du for at vinkle den gode historie, som kan engagere mere end 20.000 medarbejdere i en stor nordisk organisation? Så er det nu du skal søge stillingen som studentermedhjælper i Group Communications & Relations hos Danske Bank i København.

Du bliver en del af et team, der arbejder med kommunikation til Danske Banks 20.000 dedikerede medarbejdere på tværs af koncernen. Du får indsigt i en kompleks organisation, og får værdifuld erfaring med at engagere og involvere medarbejdere på tværs af forretningsenheder og markeder.

Som studerende i teamet for intern kommunikation i Group Communications & Relations får du mulighed for at prøve kræfter med en bred vifte af kommunikationsfagets mange facetter, bl.a. engagerende strategi-, forandrings- og medarbejderkommunikation.

Som studerende får du

  • udvidet din kommunikationsfaglighed i en nordisk virksomhed, hvor kommunikation står højt på dagsordenen
  • en sjov og hektisk hverdag, hvor du bl.a. kommer til at udarbejde artikler, oversættelser, lave research og opdatere intranet mv.
  • adgang til Danske Students, som er et fagligt og socialt netværk for studerende i Danske Bank.

Vores forventninger til dig
Vi tænker, at du er i gang med en uddannelse, hvor kommunikation spiller en vigtig rolle og, at du er ved at afslutte din bachelor eller i starten af din kandidatuddannelse. Vi forventer, at du kan arbejde både selvstændigt og i teams, at du har sans for detaljen og trives med frihed under ansvar.

Arbejdstiden vil være gennemsnitligt 20 timer om ugen. Vi er naturligvis fleksible i forhold til placering af arbejdstiden, ikke mindst i forbindelse med eksamensperioder mv.

Du skal meget gerne være

  • god til at skrive og vinkle en historie på både dansk og engelsk
  • god til at holde hovedet koldt, selvom du har mange opgaver i gang
  • god til at skabe overblik over kompliceret stof og kunne formidle det i et klart og fængende sprog
  • en erfaren Word-, Power Point- og Excel-bruger og muligvis også have kendskab til SharePoint eller andre CMS-systemer. Det er også super, hvis du har erfaring i Photoshop og Adobe Analytics.

Send din ansøgning allerede i dag
Hvis du vil vide mere om stillingen kan du kontakte Karen Klarskov, Chief Corporate Editor på 4514 5706.

Der afholdes samtaler løbende. Tiltrædelse 1. juli 2019 eller efter aftale.


Send ansøgning og CV online senest den 01-04-2019.

Danske Bank er en nordisk bank med stærk lokal forankring og tætte forbindelser til resten af verden. Vi har i mere end 145 år hjulpet mennesker og virksomheder i Norden med at realisere deres ambitioner. Danske Bank har mere end 19.000 medarbejdere i 16 lande over hele verden, som betjener vores 3,4 millioner privatkunder, erhvervskunder og institutionelle kunder. Ud over banktjenester tilbyder vi også tjenester inden for livsforsikring og pension, realkreditlån, Wealth Management, fast ejendom og leasing.
Contact

Want to know more?


 

Send questions about specific jobs to the manager indicated in the job.

Send other questions

Meet us on

 

 

Other Career sections


Danica PensionNordania LeasingRealkredit DanmarkDanske Bank in SwedenDanske Bank in NorwayDanske Bank in FinlandDanske Bank in Northern Ireland