Current vacancies

Current vacancies

Share
Landbrugsrådgiver
til finansiel erhvervsrådgivning
Recruitment Id:21907

Brænder du for at levere exceptionelle kundeoplevelser i din finansielle rådgivning og har du lyst til at arbejde med langbrugskunder? Netop nu har vi i Danske Bank en unik mulighed for at arbejde med kombinationen af disse områder, i et team med et stærkt værdigrundlag. I dette job, får du mulighed for at præge din egen hverdag og gøre en reel forskel for dine kunder.

Landbrugscenter Fyn søger en landbrugsrådgiver til en ledig portefølje. Jobbet er fleksibelt og tilpasses dig, enten ud fra din baggrund som erfaren erhvervsrådgiver, eller som led i et uddannelsesforløb. Målet er selvstændigt at håndtere og udvikle en landbrugsportefølje inden for både bank og realkreditområdet. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til landbrugserhvervet, men dette er ikke en forudsætning for at søge jobbet.

Stærkt socialt sammenhold og fokus på din trivsel
I Landbrugscenter Fyn bliver du en del af et stærkt hold på 12 medarbejdere, der har tæt tilknytning til vores support- og specialist-funktioner, der alle har stor erfaring inden for landbrugssegmentet. Vi har stor fokus på at levere de bedste kundeoplevelser og glæder os til at få endnu en kollega, der har lyst til at hjælpe os med dette. Vi er forretningsorienterede, men lægger også stor vægt på samarbejde, et godt arbejdsmiljø og høj medarbejdertilfredshed.

Danske Bank har i alt 6 Landbrugsenheder fordelt over hele landet, og du vil blive en del af vores nye Danske Bank hus på Albani Torv, 5000 Odense C.

I afdelingen er vi gode til at være en del af landbrugsmiljøet og vægter at arrangere spændende kundearrangementer samt at deltage ved dyrskuer o. lign. Vi vil gerne være synlige og skabe stærke relationer og netværk i landbrugsmiljøet.

Ansvar for egen kundeportefølje
I jobbet vil du selvstændigt få ansvar for pleje af egen portefølje hvori mellemstore og store landbrugserhvervskunder indgår. Til rollen er der tilknyttet en landbrugssupportfunktion, der i det daglige er behjælpelige med det administrative arbejde. Ydermere vil der være en høj grad af samarbejde med specialister, der har et indgående kendskab til landbrugsområdet. Dine primære arbejdsområder vil være:

  • Besvarelse af kundehenvendelser
  • Afholdelse af kundemøder
  • Kreditdialoger
  • Samarbejde med revisorer, økonomikonsulenter og øvrige rådgivere omkring kunden

Relationsskabende og proaktiv
Den ideelle kandidat til jobbet har erfaring med finansiel rådgivning af virksomheder samt kendskab til landbrugsvirksomheder. Dog vi er også åbne for ansøgere med en finansiel baggrund, der som et led i sin udvikling, ønsker at tilegne sig viden om ovenstående og dygtiggøre sig indenfor dette felt.

Du bliver en succes i rollen, når du er serviceminded og fokuserer på at finde de løsninger, der matcher kundernes behov. Som landbrugsrådgiver arbejder du struktureret med de kreditmæssige perspektiver omkring kundens situation, samt de salgsmæssige muligheder. Alt sammen for at give den enkelte kunde mest muligt værdi, og der igennem skabe den bedste kundeoplevelse. Afhængig af situationen kan dette ske selvstændigt eller i samarbejde med et team omkring kunden.

Som person er du læringssøgende og har gå på mod. Du arbejder målrettet og trives med at arbejde selvstændigt og struktureret. Du opsøger selv muligheder og agerer proaktivt ud fra disse, til glæde for såvel kunder som kollegaer. Du beskrives som kompetent og seriøs. Du tager initiativ, arbejder engageret med stor fremdrift og mister ikke overblikket eller det gode humør, når du har gang i mange opgaver på en gang. Du trives med at løse opgaver på egen hånd eller i samarbejde med kollegaer, mod at nå et fælles mål. Du tager selvstændigt ansvar for at sætte dig ind i sagerne. 
                                                                                                                                                           
Spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Landbrugskundedirektør Claus Bo Petersen på mobil 21 28 84 83.

Der vil løbende blive indkaldt til samtaler, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Send ansøgning og CV online senest den 06-06-2019.

Danske Bank er en nordisk bank med stærk lokal forankring og tætte forbindelser til resten af verden. Vi har i mere end 145 år hjulpet mennesker og virksomheder i Norden med at realisere deres ambitioner. Danske Bank har mere end 19.000 medarbejdere i 16 lande over hele verden, som betjener vores 3,4 millioner privatkunder, erhvervskunder og institutionelle kunder. Ud over banktjenester tilbyder vi også tjenester inden for livsforsikring og pension, realkreditlån, Wealth Management, fast ejendom og leasing.
Contact

Want to know more?


 

Send questions about specific jobs to the manager indicated in the job.

Send other questions

Meet us on

 

 

Other Career sections


Danica PensionNordania LeasingRealkredit DanmarkDanske Bank in SwedenDanske Bank in NorwayDanske Bank in FinlandDanske Bank in Northern Ireland