Current vacancies

Current vacancies

Share
Skarp analytiker søges
til at styrke governance i Danske Bank
Recruitment Id:21926
Kan du lide at forstå processer til bunds? Går du analytisk til værks? Vil du vokse som en del af et stærkt team, der giver løbende feedback og sparring på dine opgaver?

Vores nye analytiker vil være med til at skærpe og forenkle kredit governance for erhvervskunder i Danmarks største bank. Du får selvstændigt ansvar for at vedligeholde og forbedre en del af Danske Banks kredit governance for vores erhvervskunder i de nordiske lande. Du vil være ansvarlig for at governance er klar, overholder lovkrav og understøtter bankens strategi. Du vil selvstændigt koordinere med stakeholders på tværs af såvel forretningsområder/-enheder som organisatoriske lag – og du vil selv præsentere dine resultater til bankens topledelse.
Du bliver en del af et stærk og engageret team på 10 specialister med forskellige fagområder, hvor du får løbende sparring og feedback fra dine kollegerSammen har vi ansvaret for kredit governance samt eksekvering af strategien på bæredygtigt udlån i Danske Bank. Vi arbejder tæt sammen i det daglige og hjælper hinanden med at lykkes med vores projekter. Vores fokus er at skabe sund vækst i samfundet, i banken og hos vores kunder. Vi sætter rammerne for vores kollegers udlån til erhvervskunder, så Danske Bank til enhver tid lever op til både lovkrav, internationale bæredygtighedsprincipper og bankens strategi.
 
Skarp, gerne nyuddannet analytiker tilbydes at blive en del af spændende rejse i et team med højt humør og masser af udviklingsmuligheder

Du får følgende ansvarsområder
  • Analysere lovkrav og bankens kreditkrav
  • Deltage med specialistviden i projekter på tværs af banken og selvstændigt drive mindre projekter
  • Sparre med kreditmedarbejdere og rådgivere om brugen af kredit governance i praksis
  • Nytænke vores tilgang til forretningsgange, så de bliver nemmere at anvende i praksis 
  • Sikre at forretningsgange er relevante og enkle, så rådgivere og kreditmedarbejdere nemt kan følge kreditpolitikken
Du har stærke analytiske kompetencer og evner at sætte dem konstruktivt i spil. Herunder har du
  • Du er uddannet cand.merc. eller har erfaring som rådgiver eller kreditmedarbejder
  • Erfaring med governance-arbejde er en fordel, men ikke et krav
  • Flair for at arbejde både selvstændigt og i teams samt at koordinere med andre fagområder
  • Er analytisk minded og struktureret, og har sans for detaljer og en vis portion vedholdenhed
Desuden kan du kommunikere på engelsk og dansk – både i skrift og tale.
Som person forventer vi, at du har et stærkt drive, høj integritet, positiv attitude og god til at skabe personlige relationer med mange forskellige typer mennesker. Du trives i et energifyldt miljø, hvor der kan være et højt tempo og korte deadlines. Du kan håndtere komplekse udfordringer med mange forskellige perspektiver og holder fokus på sagen.

Interesseret?
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dorte Kurek, Head of Wholesale Credit Governance, at +45 23426159

Der holdes løbende interviews.

Send ansøgning og CV online senest den 29-05-2019.

Danske Bank er en nordisk bank med stærk lokal forankring og tætte forbindelser til resten af verden. Vi har i mere end 145 år hjulpet mennesker og virksomheder i Norden med at realisere deres ambitioner. Danske Bank har mere end 19.000 medarbejdere i 16 lande over hele verden, som betjener vores 3,4 millioner privatkunder, erhvervskunder og institutionelle kunder. Ud over banktjenester tilbyder vi også tjenester inden for livsforsikring og pension, realkreditlån, Wealth Management, fast ejendom og leasing.
Contact

Want to know more?


 

Send questions about specific jobs to the manager indicated in the job.

Send other questions

Meet us on

 

 

Other Career sections


Danica PensionNordania LeasingRealkredit DanmarkDanske Bank in SwedenDanske Bank in NorwayDanske Bank in FinlandDanske Bank in Northern Ireland