Current vacancies

Current vacancies

Share
Senior Software Engineer - Java
i Credit & Risk Solutions
Recruitment Id:22015

Er du en dedikeret Software Engineer med stor passion for applikationsudvikling og lyst til at arbejde i en af de største IT virksomheder i Danmark?

I Danske Bank har vi en af de største IT-organisationer i Danmark og vi er drevet af – som et centralt element for vores succes - at levere innovative løsninger til vores kunder i et komplekst marked drevet af en digital omstilling.

Du vil som Software Engineer blive en del af Danske Banks IT-organisation, hvor du i hverdagen vil blive en del af et agilt team, hvor du sammen med forretnings- og IT kollegaer leverer første klasses løsninger til vores kunder.

Du bliver ansat i Credit & Risk Solutions, hvor vi udvikler IT-løsninger til Danske Banks vores kunder i det Nordiske Marked. Vi arbejder sammen i et internationalt miljø i Danmark, Litauen og Indien og vi er alle drevet af at levere ”best in class” løsninger til Danske Banks kunder. Vi leder efter udviklere, som er fyldt med energi og ønsker at være en del af et stærkt team i vores IT afdeling.

En karriere i Danske Banks IT-organisation er en mulighed for at få nye udfordringer i en af de mest digitaliserede finansielle virksomheder i Norden. Vores softwareudviklere har et omfattende ansvar og er involveret i end-to-end udvikling af digitale løsninger fra kravsanalyse og full stack udvikling til hand-over til kolleger i maintenance og operation teams.

Vores fokusområder er at

 • udvikle af kredit- og risikoløsninger – nogle af Danske Banks vigtigste systemer.
 • samarbejde med kolleger både udenfor og inden for IT-organisation og sikre god gensidig forståelse af krav og behov.
 • tage det fulde ansvar for løsninger (fra design til implementering) herunder at sikre kvaliteten af løsningerne. Blandt andet ifm. behovsopfyldelse, skalabilitet, stabilitet, vedligeholdelsesbehov, driftsstabilitet og performance.
 • arbejde i internationalt miljø, med både lokale og distribuerede agile teams.
 • sikre vidensdeling blandt kollegaer i teamet og organisation.
Din profil
Du har en IT-teknisk baggrund, og du er bachelor eller kandidat i datalogi, software, IT eller lignende.

Du har mindst 4-5 års erfaring i applikationsudvikling med godt kendskab til værktøjer, teknologier og platforme.

Du har kendskab til de fleste af følgende teknologier:
 • Spring, JavaScript frameworks (React), source control
 • SQL og database modellering
 • DevOps tools, Jenkins, Docker, RedHat, OpenShift
 • Message brokers: Rabbit MQ, IBM MQ
 • Domain Driven Design principper
Du har ambitioner om at udvikle dig indenfor mange teknologier og platforme og har interesse i arbejde med core banking teknologier, herunder mainframe.

Du er god til at få tingene til at ske og sikrer, at opgaver bliver løst til tiden med den rette kvalitet. Du er selvstændig, du tager ansvar og du tager tekniske beslutninger, når det er relevant.

Du er en aktiv teamspiller og du bliver motiveret af at arbejde sammen med kollegaer med forskellige baggrunde i et agilt setup. Du deler dine ideer og du ser løbende sparring og feedback er en naturlig ting i udviklingsarbejdet.

Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Vi tilbyder
 • Et inspirerende, internationalt miljø i en stor IT-organisation. Vi arbejder tæt sammen med vores kollegaer i forretningen omkring de kundevendte løsninger i alle de lande vi er repræsenteret, dvs. både Danmark, Sverige, Norge, Finland, Luxemburg og UK.
 • Højt fagligt fællesskab med udfordringer indenfor en række platforme og teknologier.
 • Avanceret bank og finansiel forretningsfaglighed, der understøttes af et kompleks systemlandskab.
 • Mulighed for at høste erfaringer og forbedre dine kompetencer i core banking teknologier.
 • Arbejdsmiljø baseret på moderne værktøjer.
 • Løbende udvikling gennem træning, kurser, certificeringer mv.
Interesseret?
Vi ansætter løbende, så hvis du er interesseret så send din ansøgning og CV online snarest muligt. Har du spørgsmål, inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at kontakte enten Development manager Ann Jensen +45 2154 9213 eller Development Manager Anette Lundsteen +45 4070 1209.

Send ansøgning og CV online senest den 30-06-2019.

Danske Bank er en nordisk bank med stærk lokal forankring og tætte forbindelser til resten af verden. Vi har i mere end 145 år hjulpet mennesker og virksomheder i Norden med at realisere deres ambitioner. Danske Bank har mere end 19.000 medarbejdere i 16 lande over hele verden, som betjener vores 3,4 millioner privatkunder, erhvervskunder og institutionelle kunder. Ud over banktjenester tilbyder vi også tjenester inden for livsforsikring og pension, realkreditlån, Wealth Management, fast ejendom og leasing.
Contact

Want to know more?


 

Send questions about specific jobs to the manager indicated in the job.

Send other questions

Meet us on

 

 

Other Career sections


Danica PensionNordania LeasingRealkredit DanmarkDanske Bank in SwedenDanske Bank in NorwayDanske Bank in FinlandDanske Bank in Northern Ireland