Current vacancies

Current vacancies

Share
Er du vores nye ambitiøse studerende?
For employer branding og talent management
Recruitment Id:22577
I Danske Bank Group IT Office søger vi en dygtig og passioneret studentermedhjælper til vores Talent Pipeline Team, der står for employer branding aktiviteter samt en række talentprogrammer – alle tiltag for at tiltrække, rekruttere samt udvikle dygtige studerende og nyuddannede medarbejdere til vores IT organisation.

Om jobbet
Arbejdet kan variere en del og består i høj grad af administrative opgaver såvel som opgaver, der udfordrer din kreativitet.

De væsentligste arbejdsopgaver vil være:
  • Supportere i planlægningen og eksekveringen af universitetsevents med henblik på et tiltrække dygtige IT-talenter
  • Være bindeled mellem jobansøgere og vores ledere i forskellige afdelinger
  • Supportere i planlægningen og eksekveringen af interne udviklingsseminarer for vores nyuddannede medarbejdere
  • Lave opfølgende analyser og evalueringer  
  • Udvikle og gennemføre interne events for vores studenternetværk
  • Assistere teamet med diverse ad hoc opgaver
Vi søger
En studentermedhjælper med gode planlægnings- og koordinationsevner. Du skal derfor være god til at skabe struktur i dit arbejde og samtidigt kunne navigere mellem mange forskellige projekter. Derfor er det vigtigt, at du kan styre en proces fra start til slut samt tage ansvar for, at alle dele af processen udføres til tiden og med høj kvalitet. Da vi primært arbejder på engelsk er det krav, at du behersker engelsk i skrift og tale.

Vi forventer at du som person:
  • Har en positiv tilgang til nye udfordringer
  • Er en god teamplayer
  • Ønsker at skabe værdi for sit team og sin organisation
  • Ikke er for fin til at løse administrative og praktiske opgaver
Den ideelle kandidat har lige afsluttet sin bachelor og skal nu i gang med en kandidat med fokus på f.eks. HR eller virksomhedskommunikation (f.eks. cand.soc/merc.HRM, cand.merc.KOM eller lign.).

Praktiske oplysninger
Stillingen er på ca. 15 timer om ugen med beliggenhed i Ejby (Glostrup). Vi respekterer, at din uddannelse har første prioritet, og at arbejdstiden tilrettelægges i forhold til dit skema.

Interesseret?
Har du spørgsmål eller vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Talent Consultant Kristina Brink på mail krbri@danskebank.dk.


Send ansøgning og CV online senest den 29-07-2019.

Danske Bank er en nordisk bank med stærk lokal forankring og tætte forbindelser til resten af verden. Vi har i mere end 145 år hjulpet mennesker og virksomheder i Norden med at realisere deres ambitioner. Danske Bank har mere end 19.000 medarbejdere i 16 lande over hele verden, som betjener vores 3,4 millioner privatkunder, erhvervskunder og institutionelle kunder. Ud over banktjenester tilbyder vi også tjenester inden for livsforsikring og pension, realkreditlån, Wealth Management, fast ejendom og leasing.
Contact

Want to know more?


 

Send questions about specific jobs to the manager indicated in the job.

Send other questions

Meet us on

 

 

Other Career sections


Danica PensionNordania LeasingRealkredit DanmarkDanske Bank in SwedenDanske Bank in NorwayDanske Bank in FinlandDanske Bank in Northern Ireland