Current vacancies

Current vacancies

Share
Afvikler
med stort servicegen
Recruitment Id:22623
Har du lyst til at prøve kræfter med afvikling af internationale værdipapirer i Danske Bank? Hos os får du mulighed for at uddanne, udvikle og specialisere dig inden for et område, som er i konstant udvikling. Du får en bred kontaktflade på tværs af en international organisation, når du sammen med dygtige kolleger får ansvar for at afvikle værdipapirerne til tiden.

I Securities Settlement afvikler vi alle typer af værdipapirer på alle markeder og udfører relaterede serviceydelser for både interne og eksterne kunder. Du bliver en del af et professionelt miljø på kontoret i Høje Taastrup, hvor der er gode parkeringsmuligheder og fem minutters gang til stationen. Du bliver en del af et godt team hvor vi har forskellige baggrunde og dermed kan gøre brug af hinandens forskelligheder. 

Afvikler og følger op på værdipapirer
Du har et stort medansvar for afviklingen af internationale værdipapirer i vores Euroclear Team. Du både afvikler og følger op på koncernens handler, ligesom du også løser opfølgningsopgaver og andre administrative opgaver, der følger med værdipapirafvikling. Dit succeskriterium er, at alle handler bliver afviklet til tiden, og at afdelingens løsning af opgaverne er af høj kvalitet. Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af:
  • Værdipapirafvikling
  • Afstemning af beholdninger
  • Collateral management
  • Diverse ad hoc opgaver
Serviceorienteret problemløser
Din uddannelsesmæssige baggrund kan være mangeartet, men det er vigtigt at du har erfaring fra en backofficefunktion samt at du har mod på at sætte dig ind i komplekst materiale. Du har ikke nødvendigvis erfaring med værdipapirafvikling, men det er naturligvis et plus, hvis du kommer fra en lignende stilling.  Du skriver og taler ubesværet engelsk, da en stor del af din kontaktflade er engelsksproget.

Arbejdet medfører en del kontakt til bankens dealere i ind- og udland, og du har derfor en veludviklet sans for kundeservice, når du er i tæt kontakt med koncernens kunder, rådgivere, modparter og samarbejdspartnere. Du tager selvstændigt ansvar for opgaverne, ligesom du er løsningsorienteret og serviceminded. Du arbejder effektivt og struktureret – og du er fleksibel og yder gerne en ekstraordinær indsats, når det er nødvendigt.

Afdelingen har åben alle hverdage fra 8 til 18 – også på visse danske helligdage. Derfor vil du indgå i en vagtplan, hvor de skæve tidspunkter er fordelt.

Vil du vide mere?
Har du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Liselotte Jensen på 45 14 37 65 eller sektionsleder Martin Lundorph på 45 14 38 22.


Send ansøgning og CV online senest den 31-07-2019.

Danske Bank er en nordisk bank med stærk lokal forankring og tætte forbindelser til resten af verden. Vi har i mere end 145 år hjulpet mennesker og virksomheder i Norden med at realisere deres ambitioner. Danske Bank har mere end 19.000 medarbejdere i 16 lande over hele verden, som betjener vores 3,4 millioner privatkunder, erhvervskunder og institutionelle kunder. Ud over banktjenester tilbyder vi også tjenester inden for livsforsikring og pension, realkreditlån, Wealth Management, fast ejendom og leasing.
Contact

Want to know more?


 

Send questions about specific jobs to the manager indicated in the job.

Send other questions

Meet us on

 

 

Other Career sections


Danica PensionNordania LeasingRealkredit DanmarkDanske Bank in SwedenDanske Bank in NorwayDanske Bank in FinlandDanske Bank in Northern Ireland