Current vacancies

Current vacancies

Share
Teamleder i en stærk operationel vidensafdeling
til bekæmpelse af økonomisk kriminalitet
Recruitment Id:22631
Vil du være med til at bekæmpe økonomisk kriminalitet? Vil du være med til at skabe en stærk risikokultur i Danske Bank? Og her sikre, at Danske Bank lever op til regulatoriske og interne krav i relation til bekæmpelse af økonomisk kriminalitet? Så kan du blive vores nye teamleder i et dedikeret team, der vil løse udfordringen!

Du bliver en del af AML Risk i Banking DK, en afdeling der arbejder løsningsorienteret på tværs af Norden. Sammen med dedikerede kollegaer, herunder dit team, vil du lede og fokusere på at skabe målbare resultater. Vi er en koncern i stærk udvikling, hvorfor du skal være motiveret af at ville sætte dit eget præg på afdelingen, og kæmpe for at bevare et højt vidensniveau. Du skal samtidig have modet til, at ville fortsætte den kompromisløse retning vi bevæger os i når det kommer til, at kunne tilbyde vores kunder et solidt set-up for bekæmpelse af økonomisk kriminalitet.

Kernen i dit arbejde
Som teamleder vil du tage del i den strategiske udvikling af afdelingen, dit team og fungere som en tillidsvækkende sparringspartner på tværs af Danske Bank koncernen. Du vil arbejde i tæt samråd med Head of AML Risk Banking, og vil samtidig kunne sparre med afdelingens to andre teamledere.

Dit team vil bestå af en stærk international portefølje af Subject Matter Experts, med en solid viden og erfaring omkring operationalisering af AML løsninger. Hovedparten af dine medarbejdere er akkrediteret inden for AML, hvorfor din opgave vil være fortsat at videreudvikle, udfordre og komplimentere dette høje niveau af kompetencer.

Kernen i dine arbejdsopgaver vil derudover blandt andet indbefatte:
  • Opbygning af en vidensbank, hvor du går forrest med dele, udbedre og formidle budskabet omkring AML på tværs af organisation
  • Forebygge økonomisk kriminalitet ved håndtering af compliance risici
  • Designe og udførelse af kontroller, som en del af projekter i forbindelse med regulatoriske implementeringer
  • Sparringspartner på AML opgaver med fokus på risikostyring
Vores forventninger til dig
Din solide viden inden for AML og risikostyring har allerede skabt dig succesfulde dokumenterbare resultater i din karriere. Du er kommet langt – men du har modet og engagementet til meget mere.

Du vil være en succes i stillingen, dersom du formår at omsætte din faglige viden inden for AML til løsninger, der skaber et solidt risikofundament for banken. Samtidig trives du i en kultur, der er præget af forandringer. Vi forsøger i fællesskab at skærme vores kunder mod finansiel kriminalitet gennem løbende kommunikation, og vi tager altid ansvar for kunden, og det kundeløfter vi har afgivet til vores kunder her i Danske Bank.

Som en erfaren, skarp og stabil leder, erkender du værdien af både personlig og faglig udvikling, og motiveres af muligheden for at fortsætte din stærke ledelsesrejse. En rejse som vi meget gerne vil investere i, hvorfor efter- og videreuddannelse spiller en naturlig rolle i din karriere.

Certificering relateret til ICA og ACAMS er ønskeligt – men ikke et krav.

Danske Bank er en international organisation, hvorfor du skal beherske dansk og engelsk, som er vores koncernsprog.

Er du interesseret?
Og har du spørgsmål til stillingen, så kontakt:

Uge 29 - Head of AML & Regulatory Risk, Henrik Schmitz på telefon +45 4513 9188
Uge 30 og frem - EA, Fie Cathrine Støttrup Olsen på mail fstt@danskebank.dk.

Vi håber, at kunne byde dig velkommen på Lersø Parkallé på Østerbro, hvor din nye afdeling holder til. Vær opmærksom på, at vi screener og inviterer ansøgere til samtaler løbende, så hellere ansøg i dag, end i morgen. Vi ser meget frem til at høre fra dig!


Send ansøgning og CV online senest den 31-08-2019.

Danske Bank er en nordisk bank med stærk lokal forankring og tætte forbindelser til resten af verden. Vi har i mere end 145 år hjulpet mennesker og virksomheder i Norden med at realisere deres ambitioner. Danske Bank har mere end 19.000 medarbejdere i 16 lande over hele verden, som betjener vores 3,4 millioner privatkunder, erhvervskunder og institutionelle kunder. Ud over banktjenester tilbyder vi også tjenester inden for livsforsikring og pension, realkreditlån, Wealth Management, fast ejendom og leasing.
Contact

Want to know more?


 

Send questions about specific jobs to the manager indicated in the job.

Send other questions

Meet us on

 

 

Other Career sections


Danica PensionNordania LeasingRealkredit DanmarkDanske Bank in SwedenDanske Bank in NorwayDanske Bank in FinlandDanske Bank in Northern Ireland