Current vacancies

Current vacancies

Share
Inspirerende og energisk teamchef
til Service Direkte
Recruitment Id:22822

Trives du med udfordrende og hektiske arbejdsdage? Går du forrest og inspirerer dine medarbejdere til at skabe sublime kundeoplevelser? Så kan det være at du skal være vores nye teamchef.

Service Direkte har åbent alle årets dage 24/7, og vi har teams i både Århus, Høje Taastrup og Aalborg. Samlet er der ca. 220 medarbejdere i hele Service Direkte. Det er til vores team i Høje Taastrup, at vi søger en ny teamchef. 

Teamet i Høje Taastrup består af 15 topmotiverede medarbejdere. Du bliver del af et lederteam med 10 andre teamchefer fordelt med 5 i Århus, 1 i Aalborg og 4 Høje Taastrup, så du får masser af muligheder for aktiv sparring med kolleger og feedback.

Du kan ikke lade være med at vise vejen
Da vi kommunikerer med kunderne både på telefon og skriftlige kanaler, stiller det store krav til både mundtlige og skriftlige kompetencer både hos vores medarbejdere og hos dig, da du får ansvaret for at udvikle personlige og faglige kompetencer i teamet. Du får trænet dine evner til at motivere og inspirere, samt gå foran ved selv at vise vejen i kundedialogen.

Du er en energisk leder, som trives med ledelse og forandringer. Vores alt overskyggende fokus er at give sublime kundeoplevelser og samtidig have øje for drift og tilgængelighed for kunderne i en god balance. Sammen med dine teamchefkolleger, har du ansvaret for at udleve vores strategi i taktiske og operationelle handlinger, og ud fra dette sikre vores daglige drift og opgaveløsning.

Erfaring med kundedialog og kundecenterdrift
Du har måske flere års ledererfaring fra kundevendt funktion og måske kender du til kundecenterdrift. Du er vant til at have mange bolde i luften på en gang – samtidig med, at du kan skabe motivation, gejst og engagement i en travl hverdag. Erfaring med kundedialog, kunderådgivning, proaktivitet og kundeservice er vigtigt i forbindelse med den sparring, du skal give dine medarbejdere. Bankfaglig indsigt vægter højt.

Din kommunikation og adfærd er både anerkendende og positiv – du er ikke bange for at gå forrest, og giver et nap med på telefonen for at sikre fantastiske kundeoplevelser. Du vægter det gode kollegaskab og loyalitet højt, og gennem konstruktiv og gensidig feedback bliver du en del af det stærke lederteam.

Hvad så - er du interesseret?
Spørg endelig hvis du vil vide mere om jobbet. Du er velkommen til at kontakte Forretningsdirektør Lissi Gammelmark på tlf. nr. 45130703.
 


Send ansøgning og CV online senest den 26-08-2019.

Danske Bank er en nordisk bank med stærk lokal forankring og tætte forbindelser til resten af verden. Vi har i mere end 145 år hjulpet mennesker og virksomheder i Norden med at realisere deres ambitioner. Danske Bank har mere end 19.000 medarbejdere i 16 lande over hele verden, som betjener vores 3,4 millioner privatkunder, erhvervskunder og institutionelle kunder. Ud over banktjenester tilbyder vi også tjenester inden for livsforsikring og pension, realkreditlån, Wealth Management, fast ejendom og leasing.
Contact

Want to know more?


 

Send questions about specific jobs to the manager indicated in the job.

Send other questions

Meet us on

 

 

Other Career sections


Danica PensionNordania LeasingRealkredit DanmarkDanske Bank in SwedenDanske Bank in NorwayDanske Bank in FinlandDanske Bank in Northern Ireland