Current vacancies

Current vacancies

Share
Business Advisor
til Realkredit Erhverv, Aarhus
Recruitment Id:22883
Vil du gøre en forskel i arbejdet med ejendomskunder, og samtidig være en af de vigtige brikker i dette samarbejde? Vil du hjælpe vores kunder med at opnå økonomisk tryghed og indfri deres ambitioner?

Afdelingen har en udpræget performancekultur, og så lægger vi vægt på sunde sociale kompetencer. Vi arbejder tæt sammen i teams på tværs af alle funktioner i jagten på de bedste resultater.

Alle opgaver løser du i tæt samarbejde med en kundeansvarlig erhvervskundechef, specialister og øvrige interne samarbejdspartnere. Den daglige sparring er med til at klæde dig på til mere ansvar og en gren af fremtidige forskelligartede job i banken, eksempelvis som kundeansvarlig eller inden for eksempelvis analyse eller forretningsudvikling.

Kan du matche erhvervskundernes behov?
Du har god viden om finansielle produkter og kredit. Derudover har du praktisk erfaring med at identificere muligheder. Det er også afgørende, at du har en analytisk og struktureret tilgang til arbejdet – og at du har evnerne og lyst til at styre projekter i mål.

Du har ikke nødvendigvis erfaring med betjening af ejendomskunder, men du har lysten hertil og en relevant teoretisk baggrund, som giver indsigt i kundernes forhold. Og vigtigst er det, at du har både evnerne og lysten til at udvikle dig og tage ansvar i teamsamarbejdet omkring kunden.

Har du fokus på kundeservice?
Som Business Advisor er din vigtigste rolle at være med til at skabe stærke kundeoplevelser og identificere rådgivningsområder i kundens livscyklus. 
  • Du kan lide at udarbejde forretningsplaner, kreditbehandling og har kontakt med kunder ved daglige forretninger.
  • Du arbejder målrettet mod at øge kundetilfredshed gennem finansiel rådgivning og skaber skræddersyede løsninger, der passer til kundens individuelle behov og som er med til at styrke de langvarige relationer.
  • Du lægger vægt på det gode samarbejde, agilitet i dagligdagen og har ambitioner om at levere unikke kundeoplevelser
  • Kunder og kolleger oplever dig som imødekommende og med godt humør.
Vi er et team på i alt 14 topmotiverede medarbejdere, som rådgiver og servicerer ejendomskunder med deres realkredit- og bankforretninger. Vi lægger vægt på at det skal være sjovt at gå på arbejde også selvom vi til tider har travlt.

Teamet dækker Øst- og Midtjylland, og du har primær lokation i Aarhus.

Interesseret?
Har du spørgsmål, så kontakt erhvervsdirektør Frank Dam Hansen på telefon 23 32 82 40.


Send ansøgning og CV online senest den 04-09-2019.

Danske Bank er en nordisk bank med stærk lokal forankring og tætte forbindelser til resten af verden. Vi har i mere end 145 år hjulpet mennesker og virksomheder i Norden med at realisere deres ambitioner. Danske Bank har mere end 19.000 medarbejdere i 16 lande over hele verden, som betjener vores 3,4 millioner privatkunder, erhvervskunder og institutionelle kunder. Ud over banktjenester tilbyder vi også tjenester inden for livsforsikring og pension, realkreditlån, Wealth Management, fast ejendom og leasing.
Contact

Want to know more?


 

Send questions about specific jobs to the manager indicated in the job.

Send other questions

Meet us on

 

 

Other Career sections


Danica PensionNordania LeasingRealkredit DanmarkDanske Bank in SwedenDanske Bank in NorwayDanske Bank in FinlandDanske Bank in Northern Ireland