Current vacancies

Current vacancies

Share
Personlig rådgiver
til Vesterport afdeling
Recruitment Id:22886

Er du en rådgiver, der motiveres af dialogen med kunderne? Og har du lyst til at blive en del af en filial, hvor vi sammen skaber gode kundeoplevelser? Så er du måske vores nye kollega.

Vesterport afdeling er en dynamisk afdeling beliggende i hjertet af København. Hos os bliver du en del af en afdeling, som består af 22 engagerede medarbejdere, hvoraf 5 medarbejdere arbejder i kassefunktionen. Vi er en filial med stor diversitet i køn, alder og kompetencer og vi værdsætter at samarbejde på tværs. For os bidrager samarbejde til, at vi kan skabe fleksibilitet i hverdagen og klare vores daglige opgaver med høj kvalitet.

Helhedsrådgivning og kunden i centrum
Hos os får du mulighed for at gå i dybden og rådgive vores kunder indenfor bolig, pension og investering. I dit daglige arbejde vil du yde helhedsrådgivning for din portefølje med det formål at skabe unikke kundeoplevelser, som giver vores kunder økonomisk tryghed i hverdagen.

For dig er kunderne det vigtigste og en tilfreds kunde er med til at gøre din dag fantastisk. Du er nysgerrig og åben, hvilket er med til at skabe en god relation mellem dig og kunden. På den måde kan du skabe optimale løsninger og hjælpe kunderne med at opfylde deres drømme.

Proaktiv og nysgerrig rådgiver
Du er uddannet rådgiver og nyder at tale med kunder. Dit fokus ligger på den gode kundeoplevelse og du er med til at finde alternative løsninger sammen med kunden. Du har en proaktiv tilgang og kommer med nye ideer og tiltag til at forbedre tingene.

Det er vigtigt for os, at du er en udpræget teamplayer og du vægter samarbejde højt. Som person er du udadvendt og imødekommende. Du har et stort gå-på-mod og et godt overblik, også når dagene til tider går hurtigt. 

Vil du være en del af vores team?
Så send din ansøgning afsted hurtigst muligt gennem vores onlinesystem. Har du spørgsmål til jobbet og dine muligheder i Danske Bank, så kontakt venligst Filialdirektør Dennis Vangsgaard på 4512 2260.
 


Send ansøgning og CV online senest den 08-09-2019.

Danske Bank er en nordisk bank med stærk lokal forankring og tætte forbindelser til resten af verden. Vi har i mere end 145 år hjulpet mennesker og virksomheder i Norden med at realisere deres ambitioner. Danske Bank har mere end 19.000 medarbejdere i 16 lande over hele verden, som betjener vores 3,4 millioner privatkunder, erhvervskunder og institutionelle kunder. Ud over banktjenester tilbyder vi også tjenester inden for livsforsikring og pension, realkreditlån, Wealth Management, fast ejendom og leasing.
Contact

Want to know more?


 

Send questions about specific jobs to the manager indicated in the job.

Send other questions

Meet us on

 

 

Other Career sections


Danica PensionNordania LeasingRealkredit DanmarkDanske Bank in SwedenDanske Bank in NorwayDanske Bank in FinlandDanske Bank in Northern Ireland