Current vacancies

Current vacancies

Share
Personlig rådgiver
til Peter Bangs Vej
Recruitment Id:22329

Er du fremtidens rådgiver på Peter Bangs Vej? Har du ambitioner om at levere gode kundeoplevelser og hjælpe vores kunder med værdiskabende løsninger? Da en af vores dygtige rådgivere har valgt at gå på pension efter mere end 40 års ansættelse i Danske Bank, søger vi en ny rådgiver til at hjælpe vores kunder med at opfylde deres behov og drømme.

Formålet er klart – vi vil skabe den bedst mulige oplevelse for vores kunder, og vi har brug for dig på holdet!

Vi er en afdeling på Frederiksberg i to etager med 10 topmotiverede og engagerede medarbejdere. Afdelingen ligger i et super attraktivt markedsområde med fuld fart på bolighandlerne og rådgivning omkring investering og pension. Vi er placeret 3 minutters gang fra Peter Bangs Vej station, og metrostationer ligger i gåafstand til afdelingen.

Formuerådgivning og kundetilfredshed
Vi tror på, at det bedste resultat opnås uden personlige salgsmål, og har derfor skabt en afdeling, hvor nøgleordene i rådgivningen er faglig kompetence koblet med stærke menneskelige egenskaber og godt socialt sammenhold.

Du får mulighed for at gå i dybden og rådgive indenfor bolig, pension og investering. I dit daglige arbejde, vil du yde helhedsrådgivning med det formål, at skabe unikke kundeoplevelser, som giver vores kunder økonomisk tryghed i hverdagen.

Det er vigtigt for os, at skabe gode og optimale løsninger for kunderne og hjælpe dem på vej til at opnå deres mål og drømme i livet og her er du en vigtig medspiller. Du er nærværende og lyttende og tager altid udgangspunkt i kundens behov.

Engageret og selvstændig rådgiver
Du kommer med god faglig erfaring som personlig rådgiver, har en positiv indstilling og finder det naturligt at komme med nye ideer og tiltag, så vi spiller hinanden endnu stærkere. Vi har stor fokus på din personlige og faglige udvikling.

Dine kolleger oplever dig som udadvendt og imødekommende, og du har et stort fokus på vidensdeling og samarbejde.

Interesseret?
Så send din ansøgning afsted hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål til ovenstående, så er du velkommen til at kontakte filialdirektør Ulla Beier på +45 25 28 59 82 eller souschef Brian Toft på +45 29 91 73 11.
 


Send ansøgning og CV online senest den 17-09-2019.

Danske Bank er en nordisk bank med stærk lokal forankring og tætte forbindelser til resten af verden. Vi har i mere end 145 år hjulpet mennesker og virksomheder i Norden med at realisere deres ambitioner. Danske Bank har mere end 19.000 medarbejdere i 16 lande over hele verden, som betjener vores 3,4 millioner privatkunder, erhvervskunder og institutionelle kunder. Ud over banktjenester tilbyder vi også tjenester inden for livsforsikring og pension, realkreditlån, Wealth Management, fast ejendom og leasing.
Contact

Want to know more?


 

Send questions about specific jobs to the manager indicated in the job.

Send other questions

Meet us on

 

 

Other Career sections


Danica PensionNordania LeasingRealkredit DanmarkDanske Bank in SwedenDanske Bank in NorwayDanske Bank in FinlandDanske Bank in Northern Ireland