Current vacancies

Current vacancies

Share
Senior Credit Consultant,
Corporate Credit Norway, Oslo
Recruitment Id:22984
Vil du være med og videreutvikle Norges utfordrerbank?
Danske Bank har en sterk markedsposisjon i bedriftsmarkedet i Norge. Vi har hatt en sterk vekst de siste årene og har store ambisjoner om å kapre ytterligere markedsandeler. Corporate Credit Norway er en del av Group Risk Management som har det overordnede ansvaret for risikostyring i Danske Bank konsernet. Kredittrådgiverne er lokalisert i Oslo og Trondheim.

Kredittavdelingen har det overordnede ansvaret for at banken har effektive og gode prosesser på kredittområdet og ivaretar kredittrisikoen i bankens portefølje. Danske Bank søker en Senior Credit Consultant for å forsterke og videreutvikle det faglige miljøet i Corporate Credit Norway.

Som Senior Credit Consultant vil du jobbe med kunder innenfor bedriftsmarkedet som er lokalisert i hele Norge. Gjennom grundig analyse og risikovurdering vil du arbeide med helhetlige og komplekse finansieringsstrukturer både overfor eksisterende og nye kunder. I tett samarbeid med kundeansvarlige og andre kredittrådgivere vil du bidra til at Danske Bank fremstår som en profesjonell og kunnskapsrik finansiell partner som skaper merverdi for våre kunder.

For at vi skal kunne ta de beste beslutningene trenger vi de beste kandidatene. Det betyr at du har høyere økonomisk utdannelse med gode akademiske resultater og solid finansiell kompetanse. Erfaring med kredittarbeid for bedriftskunder vil gi deg et godt fundament for å lykkes i stillingen. Du har god innsikt i de faglige utfordringene og behovene til større bedriftskunder, og bruker din utdanning og erfaring til å skape tillit gjennom kompetent rådgivning. Samtidig evner du å være strukturert, effektiv og nøyaktig i ditt arbeid. Det er viktig at du gjør gode vurderinger og treffer beslutninger basert på avansert risikoanalyse. Din personlige interesse og forståelse for finansmarkedet er avgjørende for å lykkes og et konkurransefortrinn. Du er selvstendig, men trives også med å jobbe i team. For at teamet skal fortsette sin utvikling er det viktig at du er initiativrik og deltar aktivt i miljøet.

Hos oss får du tverrfaglige utviklingsmuligheter på kredittområdet og et spennende innblikk i bankens kredittarbeid på et overordnet nivå. Du vil få en selvstendig rolle med ansvar og interessante arbeidsoppgaver. Vårt arbeidsmiljø består av dyktige kredittrådgivere som spiller hverandre gode, og vil bidra til din personlige og faglige utvikling. Arbeidssted vil være Oslo og noe reisevirksomhet må påregnes.

Stillingen fordrer gode kommunikasjonsegenskaper skriftlig og muntlig både i norsk og engelsk.

Interessert?
Har du spørsmål angående stillingen kan du kontakte:
Head of Corporate Credit Norway Monika Pladsen / 415 73 713 / mpla@danskebank.no
Manager Corporate Credit Norway Kristian Govasmark / 911 08 082 / krgo@danskebank.no

Kandidater vil bli vurdert fortløpende.

Stillingen forutsetter godkjent bakgrunnssjekk.


Send søknad og CV senest 15.09.2019.

Danske Bank er en nordisk bank med sterke lokale røtter og med broer til resten av verden. I over 145 år har vi hjulpet mennesker og virksomheter i Norden med å realisere sine ambisjoner. Danske Bank har mer enn 19 000 ansatte i 16 land verden over, og vi betjener 3,4 millioner privatkunder, bedriftskunder og institusjonelle kunder. I tillegg til banktjenester tilbyr vi også livsforsikring og pensjon, boliglån, formueforvaltning, eiendoms- og leasingtjenester.
Contact

Want to know more?


 

Send questions about specific jobs to the manager indicated in the job.

Send other questions

Meet us on

 

 

Other Career sections


Danica PensionNordania LeasingRealkredit DanmarkDanske Bank in SwedenDanske Bank in NorwayDanske Bank in FinlandDanske Bank in Northern Ireland