Current vacancies

Current vacancies

Share
Software udvikler
til Group Loan Systems
Recruitment Id:23181

Udviklingsområde Group Loan Systems i Danske Bank Group IT søger en udvikler med flere års erfaring, der kan være med at modernisere og revitalisere bankens realkredit platform, så den er i stand til at understøtte fremtidens udvikling indenfor dette strategiske nøgleområde i banken.

Danske Banks realkredit platform administrerer en låneportefølje på 800 mia. kr. Platformen er mainframebaseret og har gradvist udviklet sig over de sidste 30 år. Den store udfordring er at tilføje ny forretningsmæssig funktionalitet, samtidig med at platformen moderniseres igennem nedbringelse af kompleksitet og afkobling af funktionalitet i API’er. Dette kan ske både på den eksisterende mainframe platform og i hybridløsninger, hvor dele af platformen udvikles på Danske Banks IaaS/PaaS.

Det er denne udfordring, som du skal være med til at løse!

Hvem er du?
Du motiveres først om fremmest af den komplekse problemstilling, og hvordan denne kan løses via solide datalogiske metoder og værktøjer. Det enkelte programmeringssprog er derfor ikke så vigtigt for dig.

  • Du er nyuddannet eller har 2-3 års erfaring
  • Du har en bachelor eller kandidat i softwareudvikling/datalogi, eller en anden naturvidenskabelig studieretning, hvor der er stor vægt på softwareudvikling
  • Du har meget gerne erfaring med procedurale udviklingssprog (gerne til mainframe) og DB2
  • Du forstår og har gerne erfaring indenfor objekt-orienterede sprog Java/.Net
  • Du har interesse indenfor IT-arkitektur som fx DDD, og hvordan den udmøntes gennem konkrete patterns som Pub/Sub og micro services
  • Du forstår at påvirke løsninger og dine kollegaer igennem din faglighed og stærke IT formidling

Hvem er vi?
Group Loan Systems har ansvar for og udvikler bankens ”hjerte”, nemlig udvikling og administration af bankens låneportefølje på samlet 2500 mia. kr.
Afdelingen omfatter 170 kompetente medarbejdere, som arbejder i Glostrup, Indien og Litauen.

En karriere i Danske Bank Group IT er en mulighed for at arbejde med komplekse og internationale udfordringer i en af Nordens mest digitaliserede virksomheder. Du bliver en del af et udviklingsmiljø kendetegnet ved de højeste ambitioner og agil udvikling. Og sammen med 3.500 IT Professionals bliver du ansvarlig for digitale services, som bruges af fem millioner kunder.

Interesseret?
Så ring til udviklingschef Lasse Hauris Hyldal på 30 69 46 59 og hør nærmere om jobbet og mulighederne.
 


Send ansøgning og CV online senest den 27-10-2019.

Danske Bank er en nordisk bank med stærk lokal forankring og tætte forbindelser til resten af verden. Vi har i mere end 145 år hjulpet mennesker og virksomheder i Norden med at realisere deres ambitioner. Danske Bank har mere end 19.000 medarbejdere i 16 lande over hele verden, som betjener vores 3,4 millioner privatkunder, erhvervskunder og institutionelle kunder. Ud over banktjenester tilbyder vi også tjenester inden for livsforsikring og pension, realkreditlån, Wealth Management, fast ejendom og leasing.
Contact

Want to know more?


 

Send questions about specific jobs to the manager indicated in the job.

Send other questions

Meet us on

 

 

Other Career sections


Danica PensionNordania LeasingRealkredit DanmarkDanske Bank in SwedenDanske Bank in NorwayDanske Bank in FinlandDanske Bank in Northern Ireland