Current vacancies

Current vacancies

Share
Senior Software Architect
til Group Loan Systems
Recruitment Id:23182

Vil du være med til at udvikle Danske Banks portefølje af systemer til håndtering af lån for 2.500 mia. kr? Vi arbejder med både nyudvikling og modernisering, i et økosystem af tekniske platforme. Vi har derfor brug for erfarne og skarpe hjerner til at designe innovative løsninger til fremtidens bank.

Group Loan Systems' løsninger spænder teknologisk set bredt. Fra private cloud løsninger baseret på C# og Java, og vigtige mainframe systemer til branchespecifikke standardsystemer. Nyudvikling udføres bl.a. på bankens egen cloud platform, og integrationer designes via API’er og publish/subscribe patterns. Kontinuerlig modernisering af vores eksisterende løsninger er højt på dagsordenen, så vi hele tiden kan imødekomme nye krav til brugeroplevelse og funktionalitet.

Som Senior Software Arkitekt spiller du en helt central rolle
Du er en central spiller i de konkrete løsninger og har en vigtig dialog med forretningen om, hvordan strategi og forretningsbehov omsættes til løsningskoncepter. Du sikrer at løsningerne er teknisk realiserbare inden for de overordnede rammer for økonomi og arkitektur. Det betyder kort sagt, at kommunikation og arkitekturmetode er vigtige nøgleord, og at du føler dig hjemme uanset om vi taler:

  • PaaS  / Internal cloud
  • Domain Driven Design og design af APIer
  • Event driven microservices
  • Relationelle eller NoSQL databaser
  • Mainframe arkitektur

Profil
Du er en ambitiøs, erfaren og højt performende IT arkitekt, der brænder for at udvikle løsninger, der er ”best in class”. Du får ansvaret for en kompleks IT-arkitektur, som spænder over flere teknologier og integrerer med mange af bankens andre centrale systemer.

Vi forventer, hvis du også har en passion for programmering og holder dig skarp i denne disciplin ved selv at programmere. Vi forventer også, at du kan bidrage til detailed design og indgår i en dialog med afdelingens IT udviklere omkring programmering, valg af standarder, udviklingspipelines osv.

Din erfaring er vigtig

  • Du kommer med erfaring i IT arkitektur, hvor du har demonstreret gode resultater i forhold til komplekse IT-leverancer.
  • Du har erfaring med coaching af højt uddannede IT udviklere, og kan coache om både detaljer og high level arkitektur.
  • Det er et plus, hvis du også har erfaring med udvikling af komplekse end2end processer på tværs af IT-platforme.
  • Det er et yderligere plus, hvis du har erfaring migrering af legacy systemer til bedre arkitekturer og nyere platforme.

Din praktiske erfaring er understøttet af en længerevarende uddannelse inden for IT. Og da vi er en international organisation, der taler og skriver engelsk en stor del af tiden, skal du kunne kommunikere problemfrit på engelsk.

Afdelingen omfatter 170 kompetente medarbejdere, som samarbejder på tværs af Glostrup, Indien og Litauen. Du har sammen med et team på 6 arkitekter ansvaret for at den strategiske retning afspejles i afdelingens systemportefølje. Dit ansvar inkluderer udvikling af afdelingens systemportefølje i forhold til forretningsstrategi, roadmaps og målarkitektur. Derudover får du det overordnede tekniske ansvar for leverancer i tæt samarbejde med områdets projektledere og udviklingschefer.

Vi har ansvar for og udvikler bankens ”hjerte”, nemlig udvikling og administration af bankens låneportefølje på mere end 1700 mia kr. samt understøttelse af Realkredit Danmarks portefølje på ca. 800 mia kr.

En karriere i Danske Bank Group IT er en mulighed for at arbejde med komplekse og internationale udfordringer i en af Nordens mest digitaliserede virksomheder. Du bliver en del af et udviklingsmiljø kendetegnet ved de højeste ambitioner og agil udvikling. Og sammen med 3.500 IT Professionals bliver du ansvarlig for digitale services, som bruges af fem millioner kunder.

Interesseret?
Så ring til udviklingsdirektør Marianne Dall på 29 16 01 45 eller Lead Architect Claus Mønster Poulsen på 51 94 67 70 og hør nærmere om jobbet og mulighederne.


Send ansøgning og CV online senest den 29-09-2019.

Danske Bank er en nordisk bank med stærk lokal forankring og tætte forbindelser til resten af verden. Vi har i mere end 145 år hjulpet mennesker og virksomheder i Norden med at realisere deres ambitioner. Danske Bank har mere end 19.000 medarbejdere i 16 lande over hele verden, som betjener vores 3,4 millioner privatkunder, erhvervskunder og institutionelle kunder. Ud over banktjenester tilbyder vi også tjenester inden for livsforsikring og pension, realkreditlån, Wealth Management, fast ejendom og leasing.
Contact

Want to know more?


 

Send questions about specific jobs to the manager indicated in the job.

Send other questions

Meet us on

 

 

Other Career sections


Danica PensionNordania LeasingRealkredit DanmarkDanske Bank in SwedenDanske Bank in NorwayDanske Bank in FinlandDanske Bank in Northern Ireland