Current vacancies

Current vacancies

Share
Java Software Udvikler
- vær med til implementering af nye systemer
Recruitment Id:23431

Vil du gerne være en del af et engageret og positivt team, der skal implementere nye systemer i Danske Bank?

I forbindelse med integrationen af et nyt købesystem til Danske Banks systemer søger vi IT udviklere til et nyt team.

Afdelingen Credit og Risk Solutions håndterer en bred portefølje af IT-systemer, der primært håndterer kundernes Kredit og Låneansøgninger. Der sker en løbende udvikling af vores system portefølje og næste skridt er, at vi påbegynder integrationen af et nyt tredje parts købesystem til håndtering af dubiøse kunder, mod Danske Banks system platform.

Du vil som IT-udvikler, sammen med de andre specialister i projektet, være med i hele projektets livscyklus fra analyse til implementering på Danske Banks Platform. Dvs. sammen med dine kollegaer, vil din hovedopgave være, at sikre integrationen af købesystemet til Danske Banks platform, til glæde for vores forretnings specialister.

Du vil blive en del af afdelingen Credit & Risk Solutions i Group IT, hvor vi udvikler IT-løsninger til Danske Banks kunder i det nordiske marked. Vi arbejder sammen i et internationalt miljø i Danmark, Litauen og Indien og vi er alle drevet af at levere ”best in class” løsninger til Danske Banks kunder.

Et job i Danske Banks IT-organisation er en mulighed for at få spændende udfordringer i en af de mest digitaliserede finansielle virksomheder i Norden og du vil som softwareudvikler få mulighed for at prøve dig selv af i en rolle med stort ansvar og spændende udfordringer.

Din profil 
Vi søger bredt, men du har en relevant IT-teknisk baggrund, dvs. du er bachelor eller kandidat i datalogi, software, IT eller lignende. Du kender til applikationsudvikling, værktøjer, teknologier og platforme.

 • Det er et must, at du har erfaring med et/flere objekt orienterede sprog, fx Java/.Net
 • Du må meget gerne have erfaring med DB2 og mainframe miljø – men det er ikke et krav
 • Du er som person nysgerrighed, kommunikativ og du ønsker at implementere den optimale løsning for dine kunder
 • Du arbejder struktureret, skaber fremdrift, tager ansvar og er teamplayer
 • Du taler og skriver både dansk og engelsk flydende. Arbejdssproget i koncernen er engelsk

Du kan søge stillingen uanset om du er nyuddannet bachelor/kandidat eller om du igennem en årrække har arbejdet som Senior Software Engineer. Det vigtigste for os er, at du har drive, lyst og motivation til at implementere første klasses IT-løsninger og samtidig vil udvikle dig professionelt sammen med nye kollegaer og opgaver.

Vi tilbyder:

 • Højt fagligt fællesskab med udfordringer indenfor en række platforme og teknologier
 • Faglig udvikling gennem kurser, videreuddannelse, mentor- og buddyordning
 • Dygtige kollegaer med hjertet på det rettet sted
 • Uformelt miljø med højt til loftet og fokus på samarbejde
 • Vi har attraktive personale forhold, fx mobiltelefon, attraktive personalelån, fleksible arbejdstider, fitness faciliteter til fri afbenyttelse, sundhedsforsikring og en ekstra ferieuge
 • Bred vifte af andre medarbejdertilbud
 • En ambitiøs IT strategi som der skal eksekveres på

Interesseret?
Vi ansætter løbende, så send din ansøgning og CV online snarest muligt.
Har du spørgsmål, inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Senior Development manager Anette Lundsteen +45 4070 1209


Send ansøgning og CV online senest den 13-12-2019.

Danske Bank er en nordisk bank med stærk lokal forankring og tætte forbindelser til resten af verden. Vi har i mere end 145 år hjulpet mennesker og virksomheder i Norden med at realisere deres ambitioner. Danske Bank har mere end 21.000 medarbejdere i 13 lande over hele verden, som betjener vores 3,4 millioner privatkunder, erhvervskunder og institutionelle kunder. Ud over banktjenester tilbyder vi også tjenester inden for livsforsikring og pension, realkreditlån, Wealth Management, fast ejendom og leasing.
Contact

Want to know more?


 

Send questions about specific jobs to the manager indicated in the job.

Send other questions

Meet us on

 

 

Other Career sections


Danica PensionNordania LeasingRealkredit DanmarkDanske Bank in SwedenDanske Bank in NorwayDanske Bank in FinlandDanske Bank in Northern Ireland