Current vacancies

Current vacancies

Share
Anti-Money Laundering (AML) Advisor eller specialist
Analyse og kundekontakt i højt tempo
Recruitment Id:23434

Finder du det interessant at arbejde i et krydsfelt mellem udadvendt kundekontakt og let dataanalyse? Så har vi din næste mulighed klar til dig!

Værdiskabende kundedialog
I Danske Bank vil vi være nr. 1 på kundetilfredshed. Vi tror på, at gennem ekspertise, integritet og samarbejde både med kunderne og bankens øvrige afdelinger, kan vi bidrage til dette. Samspillet mellem analyse af kundernes forretningsmodel og deres brug af banken samt en god og værdiskabende kundedialog er hovedelementerne. Formålet i Danske Bank Business Bankings AML team, er at udføre Ongoing Due Diligence på bankens erhvervskunder.

Du bliver en del at et AML team i en afdeling med 150+ dygtige kollegaer beliggende i Høje Tåstrup.
Vi er mange teams med stor diversitet, bestående af erfarne erhvervsrådgivere, specialister, nyuddannede akademikere, samt medarbejdere fra politi og andre offentlige myndigheder. Her er masser af god energi, en fri omgangstone og en bred funderet viden indenfor AML-området. Vi spiller hinanden stærke, og derfor får du en vigtig opgave i, at dele din viden og erfaringer med kollegaer i teamet.

Sikrer det fornødne kendskab
Vores vigtigste opgave er, at sikre at banken ikke benyttes til hvidvask og andre former for finansiel kriminalitet. Dette gør vi ved hele tiden at sikre det fornødne kendskab til vores erhvervskunders aktiviteter og brugen af bankens produkter og serviceydelser. Det gør vi med en sideløbende god kontakt til den kundeansvarlige og andre interessenter i kundeteamet. Derfor vil det være din rolle at:
 

  • Balancere mellem analyse i højt tempo, have øje for den vigtige detalje og kunne arbejde metodisk med kundedata
  • Skabe god kundedialog og sikre, at kunderne føler sig trygge, genkendte og anerkendte undervejs i Due Diligence processen
  • Spotte yderligere forretningsmuligheder med udgangspunkt i kundens behov, og henvise til relevante rådgivere og specialister

Sikrer samspillet mellem effektivitet og kvalitet
Det vigtigste for os er, at du er god til at tilegne dig ny viden, og at du brænder for at sikre samspillet mellem effektivitet og kvalitet, samt at give den bedste kundeoplevelse.

Vi leder ikke efter en specifik baggrund, men lægger vægt på:

  • Du kan være nyuddannet bachelor eller kandidat
  • Du arbejder måske allerede i en bank
  • Du kan også have en baggrund fra forsikringsbranchen, SKAT, politiet eller andre offentlige instanser

Det er en fordel, hvis du har:

  • Erfaring med AML arbejde
  • Erfaring med erhvervskunder
  • Er vant til kundedialog, gerne med ”kolde opkald”

Vi tilbyder
En karriere i Danske Bank er en mulighed for at vokse og bidrage til en kultur med høje ambitioner. Sammen leverer vi ekspertise med integritet, og skaber værdi og fremskridt gennem agilitet, fordi vi tror på samarbejde. Vi fokuserer på innovative forretningsløsninger, der driver kundernes ekspertise. Vores ledere er ivrige efter at inspirere dig til at lykkes.

Du får mere end 19.000 kolleger, og sammen er vi forpligtet til at skabe en engagerende, mangfoldig og bæredygtig arbejdsplads, hvor vi opretholder et sikkert og sundt arbejdsmiljø, skaber en kultur for mangfoldighed og reducerer vores miljøaftryk.
Du får også mulighed for forsikringsmæssig sikkerhed for dig og din familie i en god kompensationspakke med en lang række fordele og fleksibilitet.

Ansøgning
Upload dit motiverende ansøgning og CV hurtigst muligt - vi planlægger interviews, når vi modtager ansøgninger, og vi lukker jobannoncen, når vi finder de rette kandidater.

Har spørgsmål til jobbet, så tøv ikke med at kontakte:
Teamchef Nicolaj Æbeltoft på tlf: 45 14 17 84


Send ansøgning og CV online senest den 05-11-2019.

Danske Bank er en nordisk bank med stærk lokal forankring og tætte forbindelser til resten af verden. Vi har i mere end 145 år hjulpet mennesker og virksomheder i Norden med at realisere deres ambitioner. Danske Bank har mere end 19.000 medarbejdere i 16 lande over hele verden, som betjener vores 3,4 millioner privatkunder, erhvervskunder og institutionelle kunder. Ud over banktjenester tilbyder vi også tjenester inden for livsforsikring og pension, realkreditlån, Wealth Management, fast ejendom og leasing.
Contact

Want to know more?


 

Send questions about specific jobs to the manager indicated in the job.

Send other questions

Meet us on

 

 

Other Career sections


Danica PensionNordania LeasingRealkredit DanmarkDanske Bank in SwedenDanske Bank in NorwayDanske Bank in FinlandDanske Bank in Northern Ireland