Current vacancies

Current vacancies

Share
Kundeorienteret Chef Kreditkonsulent
Søges til Credit Advisory i Danske Bank
Recruitment Id:23706

Vil du bidrage med værdiskabende kreditanalyser og beslutningsgrundlag på de største og mest komplekse erhvervskunder i Business Banking? Vil du være med til at sikre, at banken træffer den rigtige beslutning og samtidig bidrage til, at kunden får en god og professionel kundeoplevelse?

I Credit Advisory er vi 12 medarbejdere der brænder for at arbejde med kreditanalyser, finansielle løsninger og gode kundeoplevelser. Med arbejdsplads i Holbergsgade i centrum af København lander du i et team med et stærkt sammenhold, hvor vores ambition er, at det skal være både sjovt og udfordrende at gå på arbejde - selvom arbejdspresset til tider kan være højt.

Tag ansvar for processen
Du bliver eksponeret overfor nogle af de største og mest komplekse virksomheder i Danmark, herunder familieejede, fondsejede og børsnoterede virksomheder indenfor forskellige brancher.

”Vi arbejder med nogle utroligt spændende virksomheder, hvor du selvstændigt faciliterer kreditprocessen - fra første kundemøde til udarbejdelse af beslutningsgrundlag til bl.a. bankens direktion og bestyrelse. Det giver både faglig og personlig udvikling,” fortæller din kommende leder, Simon Kastberg Kristensen, Head of Credit Advisory.

Kreditanalyser og kundemøder
Du får din egen portefølje af større danske virksomheder, hvor du -via din deltagelse på kundemøder og dit grundige analysearbejde - får ansvaret for at sikre et højt fagligt niveau i bankens beslutningsgrundlag, samt ansvar for at sikre en effektiv kreditproces.

Din opgave bliver mere konkret at:

• udarbejde dybdegående kreditanalyser og beslutningsgrundlag til bankens beslutningstagere, herunder direktion og bestyrelse
• sikre en tæt og løbende opfølgning på kunder i din portefølje
• sikre en acceptabel struktur og vilkår for finansiering

Du fungerer desuden som kreditmæssig sparringspartner for interne interessenter i banken, herunder kundeansvarlige, andre specialister og beslutningstagere, som du også er med til at skabe et godt samarbejde med.

Skab værdi og bevar vores integritet
For at trives i rollen er det afgørende, at du motiveres af både selvstændigt analysearbejde, samarbejde i et kundeteam samt deltagelse med en aktiv rolle på kundemøder. For at blive en succes, forestiller vi os, at du:

• har en relevant og solid teoretisk baggrund
• har erfaring med analysearbejde og kundekontakt – gerne +8 år
• taler og skriver flydende dansk og behersker engelsk på højt niveau.

Du vil få ansvar fra dag ét, hvor du allerede er i stand til at løse mange opgaver. Det er derfor vigtigt at du både er analytisk stærk, udadvendt og proaktiv. Du kommer til at skabe værdi for såvel forretningen som kunderne – mens du er med til at opretholde den høje standard af integritet, som Danske Bank stræber efter.

”Du bliver en del af et team, som er meget alsidigt – både i personligheder, men også kompetencemæssigt. Det giver en god dynamik og betyder, at der vil være en masse sparring at hente, når du har brug for gode input,” slutter Simon.

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Simon Kastberg Kristensen, Head of Credit Advisory, på mobil +45 21 32 86 85 eller Henrik Emil Hansen, Chef Kreditkonsulent, på mobil +45 25 44 51 62. Samtaler afholdes løbende, så send ansøgning og CV hurtigst muligt.


Send ansøgning og CV online senest den 23-12-2019.

Danske Bank er en nordisk bank med stærk lokal forankring og tætte forbindelser til resten af verden. Vi har i mere end 145 år hjulpet mennesker og virksomheder i Norden med at realisere deres ambitioner. Danske Bank har mere end 21.000 medarbejdere i 13 lande over hele verden, som betjener vores 3,4 millioner privatkunder, erhvervskunder og institutionelle kunder. Ud over banktjenester tilbyder vi også tjenester inden for livsforsikring og pension, realkreditlån, Wealth Management, fast ejendom og leasing.
Contact

Want to know more?


 

Send questions about specific jobs to the manager indicated in the job.

Send other questions

Meet us on

 

 

Other Career sections


Danica PensionNordania LeasingRealkredit DanmarkDanske Bank in SwedenDanske Bank in NorwayDanske Bank in FinlandDanske Bank in Northern Ireland