Current vacancies

Current vacancies

Share
Udadvendt ejendomskundechef
Søges til Realkredit Danmark – Erhverv - Odense
Recruitment Id:23709

Vil du arbejde med nogle af de største erhvervs- og ejendomskunder på Fyn? Brænder du for den gode kundedialog, og vil du være en del af et stærkt og kompetent ejendomsteam, hvor vi har fokus på at udvikle hinanden? Så er du måske den nye ejendomskundechef, vi søger!

Du bliver en del af et dygtigt rådgivningsteam på 7 kolleger, som har ansvaret for at rådgive og servicere vores større ejendomskunder med realkredit og bankprodukter på Fyn. Som vores nye ejendomskundechef får du ansvaret for en række større ejendomskunder samtidigt med, at du får specialistansvaret inden for ejendomsfinansiering over for dine andre gode kolleger i Danske Bank – både på erhverv og på private banking.

Skræddersyet rådgivning til ejendoms- & erhvervskunder

Vi har i Realkredit Danmark og Danske Bank en meget klar og fokuseret forretningsstrategi for ejendomsfinansiering på de professionelle markeder i Danmark. 
Du får din egen kundeportefølje, hvor du rådgiver kunderne indenfor realkredit og bank - samtidig med, at du indgår i et stærkt team og er med til at være opsøgende på nye forretninger. Din grundlæggende opgave bliver at sikre, at kunderne får en skræddersyet og kompetent rådgivning.

Du bakkes op af vores business advisors og supporters, så du har de bedste forudsætninger for at levere gode resultater. Og så får du desuden til opgave at understøtte Realkredit Danmarks & Danske Banks position i det fynske ejendoms- & erhvervsmarked via dit engagement og kendskab til relevante og interessante b2b-netværk.

Bliv en del af et værdiskabende ejendomsteam

”Vi er et team med dygtige, engagerede og kompetente kolleger, som er tætte på hinanden. Vi skaber den gode kundeoplevelse og udvikler os sammen – fagligt såvel som personligt. Det gode samarbejde afspejles i vores høje performance, hvor vi lægger vægt på at samarbejde om at skabe værdi for vores ejendoms- & erhvervskunder på Fyn,” fortæller erhvervsdirektør, Tom Juul Jensen, som du kommer til at arbejde tæt sammen med.

Du er en succes i stillingen, når du er stærk i kundedialogen, kan levere gode kundeoplevelser og skabe solide resultater i et tæt samarbejde med dine dygtige kolleger i kundeteamet. Du har erfaring med at tale med erhvervskunder og rådgive dem på komplekse finansielle problemstillinger og behov.

Du kan allerede dit kredit-håndværk, og har lysten til at spille op mod de andre kolleger i banken – de andre specialister, så I fortsat udvikler hinanden. Vi forestiller os, at du:

• har en baggrund inden for bank, realkredit eller en anden finansiel baggrund
• har minimum 5-10 års erfaring med erhvervskunder
• er dygtig til at formulere dig på dansk – skriftligt såvel som mundtligt.

Du får desuden en opsøgende rolle, hvor du er i stand til at skaffe nye ejendoms- & erhvervskunder til Realkredit Danmark og Danske Bank.

Arbejd med større, komplekse ejendoms- & erhvervskunder

I vores Finans- & Kundehus på Albani Torv i centrum af Odense arbejder vi 130 kundeorienterede kolleger tæt sammen indenfor privat, private banking, landbrug & erhverv. Herudover huser vi vores regionale kreditteam og alle vores øvrige specialister med forskellige kompetencer. Vi har det godt sammen og er stolte af vores domicil på Albani Torv, der virkeligt er et udpræget kunde- og kompetencehus, hvor der samtidig er et stærkt kompetence- & udviklingsmiljø. Her får du mulighed for faglig såvel som personlig udvikling !

”Du skal søge stillingen som vores nye ejendomskundechef, fordi det er den mest attraktive arbejdsplads, hvis du gerne vil arbejde med større og komplekse erhvervs- og ejendomskunder på Fyn på et højere finansielt & strategisk niveau,” slutter Tom, som ser frem til at høre fra dig.

Interesseret?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte erhvervsdirektør, Tom Juul Jensen, på mobil 4080 2894. Vi behandler ansøgninger løbende, så send dit CV og en ansøgning hurtigst muligt.


Send ansøgning og CV online senest den 23-12-2019.

Danske Bank er en nordisk bank med stærk lokal forankring og tætte forbindelser til resten af verden. Vi har i mere end 145 år hjulpet mennesker og virksomheder i Norden med at realisere deres ambitioner. Danske Bank har mere end 21.000 medarbejdere i 13 lande over hele verden, som betjener vores 3,4 millioner privatkunder, erhvervskunder og institutionelle kunder. Ud over banktjenester tilbyder vi også tjenester inden for livsforsikring og pension, realkreditlån, Wealth Management, fast ejendom og leasing.
Contact

Want to know more?


 

Send questions about specific jobs to the manager indicated in the job.

Send other questions

Meet us on

 

 

Other Career sections


Danica PensionNordania LeasingRealkredit DanmarkDanske Bank in SwedenDanske Bank in NorwayDanske Bank in FinlandDanske Bank in Northern Ireland