Current vacancies

Current vacancies

Share
Vi søger fremtidens rådgivere
til Danske Banks online bank – Danske Direkte
Recruitment Id:23716
Har du tænkt over, hvordan det er at være bankrådgiver i fremtidens bank?
“Jeg bruger endnu mere tid på at tale med kunder, end jeg har gjort før, og den virtuelle tilgang til kunderne er både spændende og udfordrende.”  og “Med de fleksible arbejdstider, har jeg fået mulighed for at tilbringe mere tid sammen med min familie” og Fortæller Christian og Anja fra Rådgivning & Bolig.
 
Vi søger lige nu fremtidens rådgivere til Danske Direkte, hvor vi betjener kunderne virtuelt - via mail, telefon og online møder – præcis som flere og flere kunder ønsker det. Vi har udvidede åbningstider i forhold til filialerne, hvilket giver dig mulighed for fleksible arbejdstider.
 
Vi er 4 teams og har et utroligt stærkt fællesskab og godt humør. Arbejdstiderne er fleksible, så det giver en god ro på hjemmefronten – og en god mulighed for at skabe struktur i din hverdag. Vi har en perfekt placering i huset med Investerings-, Pensions- og Boligspecialisterne lige rundt om os, hvilket giver en unik mulighed for sparring. Derudover har vi en central placering med gode parkeringsfaciliteter, tæt på offentlig transport og med kantineordning.

Individuelle løsninger i et digitalt univers
Opgaverne hos os er spændende og med stor variation. Det kræver både god menneskelig indsigt og faglig ekspertise samt evnen til at skabe de gode relationer til kunderne. Jobbet giver dig mulighed for at bruge dine kompetencer til at levere individuelle løsninger i et digitalt univers.
 
Du har en særlig interesse for boligområdet – også realkreditområdet, da vi rådgiver kunder fra både Danske Bank og Realkredit Danmark. Kundefokus er nøgleordet for os, og vi brænder for at gøre en forskel i enhver kontakt med kunden. Du skal have lyst til at møde og forstå andre mennesker for derigennem at være med til at indfri kundens drømme og ambitioner. I Danske Bank er vores mål, at vi i tæt samarbejde med kunderne skaber løsninger, der får den enkelte kunde til at stå stærkest muligt finansielt og få indfriet flest mulige drømme.
 
Rådgivererfaring og lyst til at fortsætte din udvikling
Vi forventer, at du har en relevant bankfaglig uddannelse. Måske er du relativt nyuddannet og ønsker at udvikle dig indenfor forskellige faglige områder eller også har du en solid erfaring som bankrådgivere. For os er det afgørende at du:
  • Brænder for kundekontakt
  • Kan skabe værdifulde løsninger for kunden ud fra deres situation
  • Har et højt engagement og gode kommunikationsevner
Vi kan tilbyde dig en spændende arbejdsplads i rivende udvikling, hvor du skal bruge din tid på at rådgive kunder - vores effektive backoffice setup gør nemlig, at du i høj grad kan fokusere på selve rådgivningen og skabe værdi for vores kunder.
 
Interesseret?
Hvis du vil vide mere om dine muligheder, inden du søger, kan du ringe til Betina Smærup på mobil 25 43 32 91. Vi holder løbende samtaler, så lad os høre fra dig snarest muligt. Stillingen skal søges gennem vores onlinesystem.

Send ansøgning og CV online senest den 22-12-2019.

Danske Bank er en nordisk bank med stærk lokal forankring og tætte forbindelser til resten af verden. Vi har i mere end 145 år hjulpet mennesker og virksomheder i Norden med at realisere deres ambitioner. Danske Bank har mere end 21.000 medarbejdere i 13 lande over hele verden, som betjener vores 3,4 millioner privatkunder, erhvervskunder og institutionelle kunder. Ud over banktjenester tilbyder vi også tjenester inden for livsforsikring og pension, realkreditlån, Wealth Management, fast ejendom og leasing.
Contact

Want to know more?


 

Send questions about specific jobs to the manager indicated in the job.

Send other questions

Meet us on

 

 

Other Career sections


Danica PensionNordania LeasingRealkredit DanmarkDanske Bank in SwedenDanske Bank in NorwayDanske Bank in FinlandDanske Bank in Northern Ireland