Current vacancies

Current vacancies

Share
Personlig rådgiver
til Randers afdeling
Recruitment Id:24189

Motiveres du af at tale med kunder? Og vil du være en del af en bank, der er førende indenfor digitale løsninger? Så er du måske vores nye kollega i Randers afdeling!

I Randes afdeling bliver du en del af holdet med 16 ansatte, der fast møder vores kunder. Udover vores rådgivere og servicerådgivere, er vi også et hus fyldt med specialister fra forsikring, erhverv, Danica Pension, landbrug og Private Banking. Dette giver en god dynamik i afdelingen og danner rammen om en hverdag, hvor der opfordres til sparring på tværs af fagligheder.


Hvordan brænder du for at levere gode kundeoplevelser?
Brænder du for at indgå i dialog med nye kunder? Eller trives du med med at have fokus på bolig? Lige meget hvor du finder din motivation, så har vi mulighed for at skræddersy en stilling, der passer til dig. Fælles for alle dine muligheder hos os er, at kundernes drømme og fremtidsplaner vil være omdrejningspunktet for din hverdag.

Du er digitalt funderet og trives i en hverdag, hvor du som rådgiver kigger hele vejen rundt om kundens økonomi for at levere gode kundeoplever. Netop vores digitale løsninger er med til at understøtte dig som rådgiver:

”Vores digitale fundament er med til at give vores kunder unikke kundeoplever og understøtte vores daglige arbejde som rådgivere ” fortæller Michell filialdirektør i Randers afdeling.

For os er det afgørende at du bruger din hverdag i dialog med kunderne. Dette støtter ikke alene vores digitale løsninger op om, men også vores bagland. Vores supportfunktioner hjælper med mødeforberedelse og efterbehandling, således at dit administrative arbejde minimeres.


Personlig rådgiver der tager selvstændigt ansvar
Du har erfaring med at rådgive privatkunder og ønsker at bidrage til, samt tage et ansvar for, at vi lykkes som helhed.

For os er det vigtigt at du: 

  • har lyst til at bidrage til en hverdag med høj faglighed
  • ser muligheder frem for begrænsninger
  • vil være med til at udvikle både dig selv og dine kollegaer fagligt og personligt
Vi  er som team tæt bundet sammen og du trives med at bidrage til fællesskabet. Hos dig er der både plads til gode grin og faglige diskussioner. 


Interesseret?
Hvis du synes, det lyder spændende, så send en ansøgning! Hvis du gerne vil vide mere om jobbet, så giv filialdirektør Michell Vestergaard Nielsen et kald på 28 14 11 01. Upload dit CV og ansøgning hurtigst muligt via vores portal, da vi løbende kigger dem igennem.

Send ansøgning og CV online senest den 13-03-2020.

Danske Bank er en nordisk bank med stærk lokal forankring og tætte forbindelser til resten af verden. Vi har i mere end 145 år hjulpet mennesker og virksomheder i Norden med at realisere deres ambitioner. Danske Bank har mere end 21.000 medarbejdere i 13 lande over hele verden, som betjener vores 3,4 millioner privatkunder, erhvervskunder og institutionelle kunder. Ud over banktjenester tilbyder vi også tjenester inden for livsforsikring og pension, realkreditlån, Wealth Management, fast ejendom og leasing.
Contact

Want to know more?


 

Send questions about specific jobs to the manager indicated in the job.

Send other questions

Meet us on

 

 

Other Career sections


Danica PensionNordania LeasingRealkredit DanmarkDanske Bank in SwedenDanske Bank in NorwayDanske Bank in FinlandDanske Bank in Northern Ireland